Op zoek naar iets?

rondreizen madagaskar baobab nationaal park

Eyes for the world

Meer dan 60 miljoen jonge mensen hebben geen middelen om een bril aan te schaffen die ze eigenlijk nodig hebben. Vandaag zijn er spijtig genoeg 100 miljoen volwassenen die het slachtoffer zijn van bijziendheid of myopia. Terwijl dit probleem makkelijk te verhelpen valt met een simpele bril.

Ongeveer 60% leeft verder zonder de nodige correctie wat een enorme impact heeft op hun opvoeding, sociale leven, opleiding en algemene levenskwaliteit.

Via de zelfcorrigerende brillen geef je de gebruiker de mogelijkheid om de lenssterkte te laten kiezen die hij of zij nodig heeft om een goed zicht te krijgen. Tijdens de 12-daagse rondreis help je mee met het uitvoeren van de oogcontroles en het distribueren van de brilletjes op projecten in Madagascar. Naast het project leer je de mooiste plekjes van Madagascar kennen en ontdek je meer over deze gastvrije bevolking.

Via Jobstop en Eyes for the World koppelen wij het aangename aan het nuttige. Wanneer de brilletjes zijn gedistribueerd is het tijd om de hoogtepunten te ontdekken van dit fantastisch land zoals Antananarivo, Andasibe, Palmarium reservaat.

Heb jij zin om samen met Eyes for the World slechtzienden een recht te geven op goed zicht?
Dan is dit vrijwilligersproject op jouw lijf geschreven. Samen met Eyes for the World geef je mensen op projecten in Madagascar een beter zicht met zelfcorrigerende brillen.

Alle info over dit project kan je hier terugvinden!