Bike Brussels

Coördinaten

vrijdag

15/09 - 18/09/2017 om 10:00

Tour & Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Inhoud

Van 15 tot 18 september gaat tijdens de Week van de Mobiliteit in Tour en Taxis de allereerste editie van Bike Brussels door. Een beurs voor en door fietsers, cyclotoeristen, acrobaten, bakfietsfanatici en gadget geeks waar je alles maar dan ook alles te weten komt over de fiets.

Van het kleinste fietsventieldopje tot de exacte kubieke inhoud van 's werelds grootste bakfiets, alles komt aan bod. En verder? Bike Polo voor tweewielige aristocraten, halsbrekende stunts door Get Insane, indoor piste en outdoor fietsparcours om werkelijk elke fiets uit te proberen en een hele hoop boekhandelaars, vzw's en organisaties waar de fiets koning is.

Ook ZuiDERHuiS Fietsvakanties kan natuurlijk niet ontbreken. Door de Dolomieten met de koersfiets, even uitwaaien aan de ruige kusten van Madeira of op gezinsvakantie in het warme zuiden van Frankrijk?  Bezoek onze stand op Bike Brussels, laat je overrompelen door onze experts ter zake en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. Wie tijdens of na afloop van Bike Brussels een familievakantie in Frankrijk boekt, geniet daarenboven van een meer dan aangename verrassing aangeboden door onze lokale partner Safran.

Je kan ons bezoeken op stand G03.

Wil je gratis naar Bike Brussels? Schrijf je in en ontvang een promocode waarmee je gratis tickets kan bestellen!

Contact

Email: welkom@zuiderhuis.be

Telefoon: 092335000