Op zoek naar iets?

Info

  • zondag 01 oktober 2017 om 10:00
  • ZuiDERHuiS Gent
    Kortedagsteeg 13-15
    9000 Gent

IJSLANDDAG!

ZuiDERHuiS IJslandreizen organiseert een dag over, van en voor IJslandreizigers.

Graag nodigen we je in ons kantoor in Gent uit voor een hapje en een drankje op een dag die helemaal in het teken staat van het land van vuur en ijs.

Luister naar de vele boeiende verhalen van reisleiders en medereizigers, laat je inspireren door een van onze experten of roep je innerlijke Viking aan en geniet van een glaasje Brennevin.

Tijdens deze dag laten we je kennis maken met ons volledig aanbod. Wil je in groep op stap naar waar geen ander komt of verkies je een individuele reis op maat? Van mobilhome tot superjeep, de mooiste kampeerplaatsen tot de meest luxueuze hotels of walvisjacht tot helikoptervlucht. ZuiDERHuiS tekent jouw IJslandreis volledig op maat uit.

De hele dag door kan je adembenemende foto's bewonderen van onze reizigers. Onze mini-expositie toont op onnavolgbare wijze aan hoe immens het land is en hoe sterk natuurlijke elementen het landschap beïnvloeden.

Aan de balie zullen onze experten klaar zitten, gewapend met landkaart en stift. Wij helpen je graag met het uitstippelen van jouw droomreis naar IJsland.

Ook Ruud Schaafsma, een van onze reisleiders, zal aanwezig zijn. hij vertelt graag over 'Struinen op IJsland' en 'Verder struinen op IJsland'. 2 boeken waarin hij zijn belevenissen van jaren reizen door IJsland heeft neergeschreven.

Daarnaast kan Jens van de Mounteqshop allerlei info inwinnen alles wat te maken heeft met hiking en camping.

Vrije ingang voor alle geïnteresseerden. Aarzel dus niet om eens langs te komen!

IJSLANDSE FOTOTENTOONSTELLING:
10u - 18u: Kom de verlichte aquarellen bewonderen van ZuiDERHuiS-reiziger Jos Barbe. Bekijk indrukwekkende foto's van onze IJslandreizigers en reisleiders.

IJSLANDSE CINEMA:

10u-16u: Trilogie van Stefan Erdmann.
Ervaar IJsland alsof je er zelf zou zijn. Stefan Erdmann is er in geslaagd om aan de hand van spectaculaire videobeelden het land van ijs en vuur perfect in kaart te brengen.

16u: Heima van Sigur Rós
Heima is een documentaire over een geheimgehouden concerttour in IJsland waarbij Sigur Rós telkens voor een klein publiek op de meest unieke locaties in IJsland optraden. Kom niet alleen voor de mooie muziek, maar ook voor de prachtige beelden van IJsland.

EXTRA!

De eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag vol IJslandse verrassingen mee! Snel zijn is de boodschap!

WIN!

We verloten die dag een gratis vlucht* naar IJsland met Icelandair. Kom langs laat je gegevens achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

VOLG ONS!

Volg het event op Facebook en krijg de laatste updates live mee!

*vlucht ter waarde van 340 euro die in mindering gebracht wordt bij je IJslandreis indien die geboekt wordt vóór 1 december 2017 met vertrek in 2018 (behalve de zomermaanden).


Het ZuiDERHuiS-IJslandreizen team

Inschrijvingsformulier

U bent succesvol ingeschreven voor dit event

Gelieve uw aanspreking aan te duiden

Gelieve uw voornaam in te vullen

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Gelieve uw e-mail adres in te vullen

Gelieve een correct e-mail adres in te vullen

Gelieve een aantal personen op te geven

U bent al ingeschreven voor dit event

Er is iets foutgelopen, probeer later opnieuw