IJSLANDDAG!

Co├Ârdinaten

zondag

01/10/2017 om 10:00

ZuiDERHuiS Gent
Kortedagsteeg 13-15
9000 Gent

Inhoud

ZuiDERHuiS IJslandreizen organiseert een dag over, van en voor IJslandreizigers.

Graag nodigen we je in ons kantoor in Gent uit voor een hapje en een drankje op een dag die helemaal in het teken staat van het land van vuur en ijs.

Luister naar de vele boeiende verhalen van reisleiders en medereizigers, laat je inspireren door een van onze experten of roep je innerlijke Viking aan en geniet van een glaasje Brennevin.

Tijdens deze dag laten we je kennis maken met ons volledig aanbod. Wil je in groep op stap naar waar geen ander komt of verkies je een individuele reis op maat? Van mobilhome tot superjeep, de mooiste kampeerplaatsen tot de meest luxueuze hotels of walvisjacht tot helikoptervlucht. ZuiDERHuiS tekent jouw IJslandreis volledig op maat uit.

De hele dag door kan je adembenemende foto's bewonderen van onze reizigers. Onze mini-expositie toont op onnavolgbare wijze aan hoe immens het land is en hoe sterk natuurlijke elementen het landschap beïnvloeden.

Aan de balie zullen onze experten klaar zitten, gewapend met landkaart en stift. Wij helpen je graag met het uitstippelen van jouw droomreis naar IJsland.

Hou deze pagina in de gaten, meer info en de exacte timing volgen later!

Vrije ingang, inschrijven is niet noodzakelijk.

Het ZuiDERHuiS-IJslandreizen team

Contact

Email: ijslandreizen@zuiderhuis.be

Telefoon: 092335000