Op zoek naar iets?

Tasty Travels Londen

Op culinaire city trip naar Londen met Vegamuze

Londen is een van de city trip topbestemmingen in Europa dankzij haar unieke combinatie van historische gebouwen, een monumentale geschiedenis en de hedendaagse urban scene. Het is een stad waar oud en nieuw elkaar treffen; waar zowel de Queen herself als bebaarde hipsters genieten van een typische cup of tea en de mengelmoes aan nationaliteiten zorgt voor een bruisende multi-culti stadsfeer.

Londen: een stad waar iedereen zich thuis voelt!

Maar naast de historische gewichtigheid en de moderne shopping streets, is Londen stiekem ook een culinair paradijs vol plantaardig lekkers en net dat wilt Vegamuze samen met jou gaan ontdekken!

Vegamuze, het culinair alterego van foodie en vegan power woman Eveline Versluys, is een madam met ballen die houdt van groenten, groenten, en tja, groenten. Deze passie deelt ze al jaren met iedereen die het proeven wilt via heerlijke kookworkshops, vegan taarten en catering. Alles steeds boordevol smaak, boordevol originaliteit en boordevol groentjes. En pssst, het is ook nog eens allemaal helemaal vegan! Geen vlees, vis, eieren, melk of zuivel in zicht!

Dat veganisme aan populariteit wint, blijkt uit alle vegan restaurantjes, recepten en bloggers die de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond springen. Allemaal willen we meer weten over vegan food, hoe je het lekker kan klaarmaken en waar je het lekker kan eten.

Maar Vegamuze vond dat er nog één iets aan dit vegan plaatje ontbrak: hoe je lekker vegan kan eten op vakantie!

En net daarom besloot Vegamuze om met haar Tasty Travel te starten: vegan city trips voor iedereen die interesse heeft in een plantaardige levensstijl of gewoonweg houdt van heel erg lekker eten. What’s not to love right? Net daarom ging het ZuiDERHuiS in op het aanbod om deze culinaire city trips samen te organiseren.

Eerste halte? Londen! Want zoals hierboven al vermeld is Londen zoveel meer dan de toeristische clichés. Maar liefst 6% van het Verenigd Koninkrijk noemt zichzelf veganist en 20% van al die vegans wonen in Londen. Needless to say: Londen is the place to be als je op zoek bent naar funky en lekker vegan food. Tijdens de culinaire city trip eet je van ‘s ochtends tot ‘s avonds je buik rond met heerlijk plantaardig eten; van streetfood in Camden Market en Shoreditch tot fine dining in Marlybone!

Naast heerlijk streetfood en de verfijnde plantaardige keuken, staan ook enkele exotische en raw food restaurants op de agenda. Wat dacht je van een Indisch verrassingsmenu of een detox lente menu?

En als dat nog niet genoeg is, besteden we ook nog eens aandacht aan ecologie, lokale groene ondernemers en krijg je tips & tricks over vegan make-up en fashion. Kortom, alles wat je nodig hebt om jezelf helemaal vegan te verwennen!

Een andere troef van deze Tasty Travel city trip naar Londen is de overnachting. Vergeet verouderde hotelletjes met smakeloze ontbijten vol spek, worstjes en bonen in tomatensaus… want ook hier kiest Vegamuze resoluut voor vegan verwennerij! We overnachten in het adembenemende La Suite Hotel, een superieur luxe hotel aan Hyde Park mét fantastisch vegan ontbijt.

Tasty Travel Londen wordt met andere woorden een unieke, culinaire belevenis!

Helemaal overtuigd? Schrijf je dan nu in voor de city trip naar Londen via www.vegamuze.be/tastytravel.

 

Pssst!

Bovendien heb je de unieke kans om je reisgenoten op voorhand al beter te leren kennen! Reizen in groep zorgt steeds voor een leuke dynamiek, maar het is een stuk aangenamer als je elkaar al eens op voorhand gezien hebt voor je samen op de trein stapt, niet? Daarom kan je op zaterdag 24 maart deelnemen aan de I <3 London Kookworkshop! Tijdens deze kookworkshop focussen we op enkele typische toffe Londense streetfoodgerechtjes én leer je ondertussen je medereizigers kennen. Leuk én handig!