Op zoek naar iets?

Info

 • zaterdag 24 oktober 2020 om 10:15 -
  zaterdag 24 oktober 2020 tot 17:00
 • Station Sint-Joris-Weert
  Stationstraat 22
  3051 Oud-Heverlee

Wandeldag: Dijlevallei en Meerdaalwoud

De Zuiderhuis wandeldagen: ideaal als eerste kennismaking met de (wandel)reizen van Zuiderhuis, om je reisgenoten of reisleider van een vorige reis nog eens terug te zien, om een praatje te slaan met een Zuiderhuis-medewerker, om je conditie (voor een volgende reis) een beetje aan te scherpen of gewoon om een fijne en actieve dag in de natuur te beleven. Enkele keren per jaar organiseert Zuiderhuis een wandeldag. Telkens op een andere locatie - door een prachtig stukje natuur. 

 • Afstand : 17 km
 • Begeleiding : Marin Meirlaen
 • Startplaats : Station van Sint-Joris-Weert
 • Start : 10u15 – einde : 17u00

We wandelen langs de meanderende Dijle met het natuurreservaat ‘De Doode Bemde’ als blikvanger. Het gebied bestaat uit een mozaïek van kleine akkers, broekbosjes, wei- en hooglanden, ruigten en rietvelden, vijvers en grachten.

De wandeldagen zijn gratis maar we vragen wel om op voorhand in te schrijven, zodat we er een zicht op krijgen hoeveel mensen we mogen verwachten en we je alle praktische afspraken (startuur en -plaats, bereikbaarheid, …) tijdig kunnen doorsturen.

Wie wenst te carpoolen naar de startplaats van de wandeling kan bij inschrijving bij ‘opmerkingen’ zijn/haar woonplaats vermelden (stad of gemeente). We zullen dan in de e-mail met de praktische afspraken je e-mailadres en woonplaats vermelden zodat mensen met interesse om samen te rijden met je contact kunnen opnemen.

Iedereen welkom!


 

Inschrijvingsformulier