Ontdek de wereld met Zuiderhuis | Actieve reizen in groep en individueel
 
Logo Noorderhuis
 

North & Away en Zuiderhuis present: Noorderhuis


Met de nodige trots lanceren North & Away en Zuiderhuis op 3 september Noorderhuis, een nagelnieuwe reisorganisatie die zich toespitst op actieve natuurreizen naar het Hoge Noorden.

 

Reeds in 2018 ontkiemde het idee om onze ervaring en terreinkennis in IJsland en Lapland uit te breiden met kennis over de hele regio. Onze zoektocht leidde ons recht naar de reisspecialisten van North & Away. Niet enkel kennen ze Scandinavië en IJsland door en door, ze delen ook dezelfde waarden die wij bij Zuiderhuis hoog in het vaandel dragen: maatwerk, kleinschaligheid en een doorgedreven specialisatie. Samen laten we geen hoekje van het Hoge Noorden onontgonnen.

 

Na een jaar hard werken achter de schermen is het binnenkort eindelijk zo ver! Vanaf 3 september vind je op www.noorderhuis.travel heel wat reisinspiratie en tal van individuele en groepsreizen naar het Hoge Noorden terug. Op de dag van de lancering vallen bovendien ook heel wat prijzen te winnen, van goodiebags tot reizen. Stay tuned!

 

Alvorens het zover is kan je op Facebook en Instagram reeds heel wat inspiratie opdoen over reizen boven 55° N.Zuiderhuis Zuiderhuis Zuiderhuis
Zuiderhuis Wild van het Hoge Noorden Zuiderhuis
Zuiderhuis Zuiderhuis Zuiderhuis
Zuiderhuis facebook youtube pinterest instagram
Bekijk onlineUitschrijven