ARGENTINIË CHILI WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN ARGENTINIE EN CHILI

rondreizen chili toeristen rusten bergen gletsjermeer

Trekking in Chileens en Argentijns Patagonië

Reis naar het einde van de wereld in Patagonië en Vuurland. Argentinië en Chili delen in het uiterste zuiden een stuk imposante en ongerepte natuur dat geldt als één van de laatste grote wildernissen ter wereld. De sublieme nationale parken zijn ware wandelparadijzen. Je vindt hier eindeloze pampa’s, felblauwe meren, indrukwekkende gletsjers en grillige Andespieken.

Het beroemde Chileense Torres del Paine verenigt alle landschappen en ecosystemen van Patagonië en wordt daarom beschouwd als één van Zuid-Amerika’s mooiste natuurgebieden. Vanuit El Chaltén in Argentinië maak je een trekking door het nationale park Los Glaciares. De grillige rotsen met scherpe toppen en diepe kloven zijn ronduit betoverend. Ushuaia, de meest zuidelijke stad van Zuid-Amerika, is de toegangspoort voor het natuurgebied Tierra del Fuego en het beginpunt voor een boottocht langs de prachtige baaien op het Beaglekanaal. De rotsen in het kanaal zijn de leefwereld van zeeleeuwen, pinguïns en zeevogels. Patagonië betovert!

Beklimming van de Aconcagua

Met zijn 6962 meter is de Aconcagua de hoogste berg ter wereld na de Himalaya. Ben je een ervaren bergwandelaar met ambitie? Dan is deze top dankzij de beperkte technische moeilijkheid een haalbaar streefdoel voor jou. Door de goede acclimatisatie en de ingebouwde reservedagen kan je in de best mogelijke omstandigheden een toppoging ondernemen.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading