ZuiDERHuiS_Fietsvakanties_brochure2015_afbeelding

Belgian Biking voortaan ZuiDERHuiS Fietsvakanties

Belgian Biking voortaan ZuiDERHuiS Fietsvakanties

Belgian Biking Fietsvakanties vanaf dit jaar in een nieuw jasje

Reeds meer dan 15 jaar maakt Belgian Biking Fietsvakanties deel uit van ZuiDERHuiS, de avontuurlijke reisorganisatie met gespecialiseerde reismerken waaronder Te Voet, Vreemde Kontinenten, IJslandreizen, Explorado en Laplandreizen.

ZuiDERHuiS is een 100% Belgische reisorganisatie die reeds in de jaren ’80 begon met het organiseren van bijzondere reizen naar de mooiste plekken op onze planeet. Sinds de beginjaren draagt ZuiDERHuiS kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel.

Voortaan bundelen we de expertise van de verschillende merken in 1 website waardoor het complete en originele ZuiDERHuiS aanbod met een simpele muisklik terug te vinden is.

Wat verandert er?

Niets, behalve de naam en de website. Belgian Biking Fietsvakanties wordt ZuiDERHuiS Fietsvakanties en ons compleet aanbod van fietsarrangementen vind je vanaf nu terug op www.zuiderhuis.be/fietsvakanties.

Er verandert ook niets aan onze aanpak waarbij persoonlijk en kwalitatief reisadvies centraal staat.
Kom langs in ons kantoor en laat je inspireren door ons team. Zij helpen je graag op weg bij het uitzoeken van jouw ideale fietsvakantie!