Op zoek naar iets?

verblijf berghut in noorwegen

Comfortniveau

Bepaling van het comfortniveau

De classificatie waarmee het comfortniveau van een tocht wordt aangeduid is een eigen appreciatie en heeft geen verband met eventueel toegepaste sterrensystemen. We hebben getracht het comfortniveau zo getrouw mogelijk weer te geven, al gaat het steeds om een gemiddelde, en verschilt dit niveau soms binnen eenzelfde reis. Zo kan het gebeuren dat je tijdens een groepsreis enkele nachten in een comfortabel hotel verblijft, maar ook kampeert in de vrije natuur. Lees daarom steeds ook de beschrijving bij de praktische info over de reis.

Een comfortniveau wordt niet toegekend aan reisprogramma's die op maat kunnen uitgewerkt worden.

Niveau 1

Tentovernachtingen. Eigen slaapzak en ligmat mee te nemen.

Niveau 2

Berghutten, hostels of guesthouses met gemeenschappelijke slaapvertrekken of -zaaltjes. Eigen slaapzak en ligmat mee te nemen.

Niveau 3

Tweepersoonskamers in guesthouses of hotels met gemeenschappelijk sanitair. Eventueel eigen slaapzak mee te nemen.

Niveau 4

Logies in middenklasse hotel, guesthouse of lodge. Tweepersoonskamers met opgemaakte bedden en eigen douche/bad en wc op de kamer.

Niveau 5

Zeer comfortabele logies in hotels of een lodge met een hoog comfort door de aanwezigheid van bepaalde faciliteiten of door een bijzondere ligging. Tweepersoonskamers met opgemaakte bedden en eigen douche/bad en wc op de kamer.