Op zoek naar iets?

Reizen

Reisadvies coronavirus (UPDATE)

Reisadvies coronavirus

Om de impact van het coronavirus Covid-19 op de reissector te beperken en de belangen van de reizigers te vrijwaren, werd op 20 maart een belangrijk ministerieel besluit genomen. Indien jouw reis geannuleerd wordt, heb je als reiziger recht op een reisvoucher, ter vervanging van een terugbetaling. Deze corona-voucher vergoedt de waarde van de reis (indien reeds betaald), met uitzondering van eventuele premies en andere niet-gerelateerde kosten. Deze voucher is geldig t.e.m. 31/12/2021.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk meer duidelijkheid te scheppen omtrent reeds geboekte reizen. Onze kantoren zijn tot nader order gesloten maar we blijven tijdens de kantooruren telefonisch bereikbaar.

Afreizen t.e.m. 30 april

Tot en met 30/04/20 zijn alle afreizen van Zuiderhuis geannuleerd. Elke klant wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht door onze specialisten. Je kan ervoor kiezen je reis om te boeken naar een latere datum in 2020 of 2021. Indien het niet mogelijk is om nu reeds om te boeken, wordt er gebruik gemaakt van de corona-voucher.

Afreizen na 30 april

Reizigers die verondersteld worden na 30 april te vertrekken, vragen we nog even af te wachten. Voorlopig is de status van deze reizen ongewijzigd  en gaan ze door zoals gepland. Van zodra deze status zou wijzigen, zal je zo snel mogelijk gecontacteerd worden door een van onze medewerkers. Indien je jouw reis wenst te annuleren, dan zijn de huidige annulatievoorwaarden nog steeds van toepassing.

#StayInspired

Virtueel verhalen vertellen stimuleert de verbondenheid en dat is wat wij de komende weken zullen blijven doen! Hou onze social media kanalen (Facebook & Instagram) dus zeker in de gaten en blijf geïnspireerd door alles wat de wereld te bieden heeft.

Geüpdatet op 26/03/2020