Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen de Ourthe rond La Roche

BELGIË - De Ourthe rond La Roche - 3 dagen

{{statusText}}

vanaf €225

  • dagwandelingen vanuit comfortable gîte
  • wandelen door het hart van de Ardennen
  • langs riviertjes en mooie uitzichten

  3-daags wandelweekend de Ourthe rond La Roche

  Het hart van de Ardennen

  Dagwandelingen vanuit comfortable gîte wandelen door het hart van de Ardennen langs riviertjes en mooie uitzichten De uitzichten die ons voorgeschoteld zullen worden op dit vroege herfstweekend mogen tot de mooiste van de Ardennen gerekend worden. We laten de drukte van het schilderachtige La Roche al vroeg achter ons om de eenzaamheid van de natuur op te zoeken, midden het hart van de Ardennen waar herten, reeën en everzwijnen thuis zijn. Bijzonder fraai is het langs de Boven-Ourthe, waar de rivier zich in bijna gesloten lussen tussen een aantal schiereilandjes slingert en een aantal snelstromende beken ontvangt. Het terrein is golvend, de wandeltrajecten verlopen over dreven in de gemengde loof- en sparrenbossen, maar evengoed op smalle paadjes langs de rivier of langs de rotsen. De Ardennen op hun best.

  Logies en praktisch:

  • begeleid door een ervaren Zuiderhuis reisleider
  • zeer comfortabele gîte in twee- of vierpersoonskamers
  • maaltijden inbegrepen, 's middags picknick

  Comfort niveau

  Fysiek wandelniveau

  Dag 1

  Aankomst

  Aankomst in de gîte voorzien vanaf 18 uur. Kennismaking. Een drankje staat klaar, een avondmaal is voorzien.

  Dag 2

  Rond La Roche

  Na het ontbijt gaan we op tocht over een golvend bosrijk terrein. Uiteraard vormt de Ourthe de rode draad en genieten we van panorama’s over La Roche en omgeving. ’s Avonds dineren we in een nabijgelegen restaurant.

  Dag 3

  Rondwandeling en einde

  Weer op stap na het ontbijt. Tussen 15 en 16 uur komen we terug bij de gîte.

  Er zijn voorlopig geen vertrekdata beschikbaar voor deze reis.

  Wens je meer info over deze reis of wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe afreisdata?

  Nota

  Vroeg boeken loont: ontvang 5% vroegboekkorting bij boeking tot 4 maanden voor vertrek op deze reis.

  Aantal dagen

  3, 2 stapdagen.

  Afspraak

  Devantave.

  Bagage

  Met dagrugzak.

  Begeleiding

  Robert Weemaes, die de Ardennen erg goed kent en dit weekend reeds gidste.

  Deelnemers

  Min. 10, max. 16.

  Logies

  We verblijven in een mooi gelegen, ruime en zeer comfortabele gîte nabij La Roche. Twee of vierpersoonskamers. De begeleider zorgt voor de picknick.

  Niveau

  We stappen zaterdag en zondag resp. 25km en 20km.

  Situering

  Centrale Ardennen, provincie Luxemburg.

  Vervoer

  Met eigen wagen, ev. kostendelend meerijden.

  Annuleringsverzekering

  Er is geen annuleringsverzekering inbegrepen in de basisprijs van de reis. Bij annulering kunnen de annuleringskosten hoog oplopen. We verwijzen hiervoor naar de bijzondere voorwaarden. Het afsluiten van een volledige annuleringspolis is dan ook sterk aanbevolen.

  Bijstandsverzekering

  Eveneens niet inbegrepen is een bijstands- en repatriëringsverzekering. De bijstandsverzekering die sommige mutualiteiten gratis aanbieden, geeft onvoldoende dekking (het bedrag repatriëring is meestal beperkt). Voor een avontuurlijke reis naar een verre bestemming is een volwaardige bijstands- en repatriëringsverzekering absoluut noodzakelijk. U kan deze polissen afsluiten bij een maatschappij naar keuze of via Zuiderhuis. In samenwerking met Protections Travel Insurance werd een voordelige formule uitgewerkt.

  24/24 bereikbaar

  Indien je op een individuele reis voor onvoorziene problemen komt te staan, kan je steeds terecht bij onze betrouwbare lokale partners. Op groepsreis kan je steeds terecht bij onze ervaren reisleiders. Zij helpen je ter plaatse snel en efficiënt verder.

  In geval van nood kan je ons de klok rond bereiken op het noodnummer dat je terugvindt in je reisdocumenten.

  Je Zuiderhuis-voordeel

  Op vertoon van je bestelbon verlenen volgende buitensportzaken je, naast gespecialiseerd advies, graag een korting van 10% indien je materiaal aankoopt voor je reis.

  Dossierkosten

  Bij boeking wordt € 15 per persoon dossierkosten toegevoegd op de bestelbon, met een maximum van € 60 per dossier.

  Garantiefonds reizen

  Indien je een reis boekt via Zuiderhuis gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. Zuiderhuis NV is lid van het Garantiefonds reizen en van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).

  Privacy & copyright

  Deze website is eigendom van Zuiderhuis. Door de toegang tot en het gebruik van de website en aanverwante social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube e.d.) verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden.

  Verwerking van persoonsgegevens
  Het bezoeken van de website impliceert je uitdrukkelijke goedkeuring (door middel van mededeling van uw persoonsgegevens of opt-in) van de Privacy Verklaring en aldus van de manier waarop wij je persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en verwerken. Lees daarom onze privacy policy.

  Intellectuele eigendomsrechten
  De inhoud van deze site en aanverwante social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube e.d.), met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden, video’s, presentaties e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Zuiderhuis of rechthoudende derden. Onrechtmatig gebruik ervan is strafbaar. Zuiderhuis is niet verantwoordelijk voor het posten van eventuele auteursrechtelijk beschermde informatie door één of meerdere van haar leden. Lees daarom onze disclaimer policy.

  Datum reisfiche

  11/06/2019