Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen de Ourthe rond La Roche

BELGIË - De Ourthe rond La Roche - 3 dagen

{{statusText}}

vanaf €{{product.Price}}

prijs op aanvraag

  • dagwandelingen vanuit comfortable gîte
  • wandelen door het hart van de Ardennen
  • langs riviertjes en mooie uitzichten

3-daags wandelweekend de Ourthe rond La Roche

Het hart van de Ardennen

Dagwandelingen vanuit comfortable gîte wandelen door het hart van de Ardennen langs riviertjes en mooie uitzichten De uitzichten die ons voorgeschoteld zullen worden op dit vroege herfstweekend mogen tot de mooiste van de Ardennen gerekend worden. We laten de drukte van het schilderachtige La Roche al vroeg achter ons om de eenzaamheid van de natuur op te zoeken, midden het hart van de Ardennen waar herten, reeën en everzwijnen thuis zijn. Bijzonder fraai is het langs de Boven-Ourthe, waar de rivier zich in bijna gesloten lussen tussen een aantal schiereilandjes slingert en een aantal snelstromende beken ontvangt. Het terrein is golvend, de wandeltrajecten verlopen over dreven in de gemengde loof- en sparrenbossen, maar evengoed op smalle paadjes langs de rivier of langs de rotsen. De Ardennen op hun best.

Logies en praktisch:

  • begeleid door een ervaren Zuiderhuis reisleider
  • zeer comfortabele gîte in twee- of vierpersoonskamers
  • maaltijden inbegrepen, 's middags picknick

Comfort niveau

Fysiek wandelniveau

Dag 1

Aankomst

Aankomst in de gîte voorzien vanaf 18 uur. Kennismaking. Een drankje staat klaar, een avondmaal is voorzien.

Dag 2

Rond La Roche

Na het ontbijt gaan we op tocht over een golvend bosrijk terrein. Uiteraard vormt de Ourthe de rode draad en genieten we van panorama’s over La Roche en omgeving. ’s Avonds dineren we in een nabijgelegen restaurant.

Dag 3

Rondwandeling en einde

Weer op stap na het ontbijt. Tussen 15 en 16 uur komen we terug bij de gîte.

Nota

Vroeg boeken loont: ontvang 5% vroegboekkorting bij boeking tot 4 maanden voor vertrek op deze reis.

Aantal dagen

3, 2 stapdagen.

Afspraak

Devantave.

Bagage

Met dagrugzak.

Begeleiding

Robert Weemaes, die de Ardennen erg goed kent en dit weekend reeds gidste.

Deelnemers

Min. 10, max. 16.

Logies

We verblijven in een mooi gelegen, ruime en zeer comfortabele gîte nabij La Roche. Twee of vierpersoonskamers. De begeleider zorgt voor de picknick.

Niveau

We stappen zaterdag en zondag resp. 25km en 20km.

Situering

Centrale Ardennen, provincie Luxemburg.

Vervoer

Met eigen wagen, ev. kostendelend meerijden.

Annuleringsverzekering

Er is geen annuleringsverzekering inbegrepen in de basisprijs van de reis. Bij annulering kunnen de annuleringskosten hoog oplopen. We verwijzen hiervoor naar de bijzondere voorwaarden. Het afsluiten van een volledige annuleringspolis is dan ook sterk aanbevolen.

Bijstandsverzekering

Eveneens niet inbegrepen is een bijstands- en repatriëringsverzekering. De bijstandsverzekering die sommige mutualiteiten gratis aanbieden, geeft onvoldoende dekking (het bedrag repatriëring is meestal beperkt). Voor een avontuurlijke reis naar een verre bestemming is een volwaardige bijstands- en repatriëringsverzekering absoluut noodzakelijk. U kan deze polissen afsluiten bij een maatschappij naar keuze of via Zuiderhuis. In samenwerking met Protections Travel Insurance werd een voordelige formule uitgewerkt.

Dossierkosten

Bij boeking wordt € 15 per persoon dossierkosten toegevoegd op de bestelbon, met een maximum van € 60 per dossier.

Je Zuiderhuis-voordeel

Op vertoon van je bestelbon verlenen volgende buitensportzaken je, naast gespecialiseerd advies, graag een korting van 10% indien je materiaal aankoopt voor je reis.

Garantiefonds reizen

Indien je een reis boekt via Zuiderhuis gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. Zuiderhuis NV is lid van het Garantiefonds reizen en van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).

Privacy & copyright

Deze website is eigendom van Zuiderhuis. Door de toegang tot en het gebruik van de website en aanverwante social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube e.d.) verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden.

Verwerking van persoonsgegevens
Het bezoeken van de website impliceert je uitdrukkelijke goedkeuring (door middel van mededeling van uw persoonsgegevens of opt-in) van de Privacy Verklaring en aldus van de manier waarop wij je persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en verwerken. Lees daarom onze privacy policy.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze site en aanverwante social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube e.d.), met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden, video’s, presentaties e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Zuiderhuis of rechthoudende derden. Onrechtmatig gebruik ervan is strafbaar. Zuiderhuis is niet verantwoordelijk voor het posten van eventuele auteursrechtelijk beschermde informatie door één of meerdere van haar leden. Lees daarom onze disclaimer policy.