fbpx Fiets- en wandelevent (17/12) - Zuiderhuis!

17/Dec Fiets- en wandelevent

Het is november en de herfstkleuren vervagen stillaan, de nachten blijven oprukken en verdringen het futloze en matte licht van de dagen die in winterslaap lijken te gaan. Zelf zit je geprakt tussen de zeemzoete herinnering van je wandel- of fietsvakantie afgelopen zomer en het ontluikende verlangen naar het concretiseren van perspectieven, naar de horizon en kamlijn waarover je weldra terug wandelen  en fietsen kan.

Vooraleer je herinneringen vervagen en het knagende verlangen naar nieuwe plannen ondraaglijk wordt, nodigt Zuiderhuis je op zondag 17 december uit op ons kantoor in Gent om nog een laatste blik te werpen op wat geweest is en je tevens te bedanken voor het vertrouwen in onze werking. Daarnaast staan we met ons team ook klaar om je te voorzien van een inspirerende waaier aan mogelijkheden voor je wandel- en/of fietsvakantie in 2024. We laten je uiteraard ook niet in de koude staan, want met herfstige hartig- en zoetigheden verwarmen we ook de innerlijke mens.

Kortom, laat je zintuigelijk begeleiden richting allerhande kust- en eilandroutes, het winterzonnetje, een verfijnde Italiaanse ervaring, je inspiratie voor de schoonheid die om de hoek loert, de opkomende bestemmingen in Oost-Europa, de leukste gezinsbestemmingen, de diversiteit van Spanje en de ruwe pracht van zuidelijk Scandinavië.

    Inschrijven