fbpx Infosessie #2: Sportieve wijnproevers - Travel Lab - Zuiderhuis

30 Jan Infosessie #2: Sportieve wijnproevers - Travel Lab

Champagne, De Loire, Piemonte, Toscane, … Deze streken kenmerken zich niet enkel door hun topwijnen, maar bieden ook prachtige vergezichten, sportieve wandel- en fietsroutes, karakteristieke kastelen en zoveel meer. Allen zijn deze genesteld in de meest imposante en smakelijke wijngaarden.

Op onze infoavond voor sportieve wijnproevers reizen wij met jullie naar de mooiste wijnstreken van Europa en trachten wij alle zintuigen te prikkelen met een boeiende uiteenzetting over het beste dat deze streken te bieden hebben. We walsen met jullie door de Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijngebieden en al hun mysterieuze charmes.

Onze topsommelier zorgt ervoor dat we niet enkel de omgeving leren kennen maar deze ook kunnen thuisbrengen in ons glas. Onder begeleiding van onze Zuiderhuisspecialisten onthullen we de verborgen parels die Europa rijk is en begeleiden we jullie door de verschillende mogelijkheden om deze gebieden te ontdekken. Uiteraard wordt dit alles ondersteund door een hemelse degustatie.

Laat je volledig onderdompelen in de fascinerende wereld van de wijnbouw en de wondermooie natuur en dorpjes die hier onlosmakelijk aan verbonden zijn.

    Inschrijven