fbpx Infosessie Bangladesh: land van authenticiteit en gastvrijheid. - Zuiderhuis

26 Jun Infosessie Bangladesh: land van authenticiteit en gastvrijheid

Reisleider en Bangladesh kenner Johan Visker zette Bangladesh vorig jaar terug op de toeristische kaart van de Vlaamse reiswereld. Op maandag 26 juni komt hij vertellen in het kantoor te Antwerpen over zijn reiservaringen in het land. Bangladesh biedt de geïnteresseerde reiziger een veelheid aan attracties die echter nog onvoldoende gekend zijn. Om die reden trekt het land nog weinig westerse bezoekers aan.

Johan zal u onderdompelen in het dagelijkse leven van dit nauwelijks bereisde land in Zuidoost-Azië. Bangladesh is een economische tijger in wording, maar bovenal een land met veel authenticiteit en gastvrijheid. Een land met een ongekend natuurschoon met als speerpunt de grootste delta en de grootste mangrovebossen ter wereld. Een land van boten en rivieren…dat uitnodigt om via de waterwegen verkend te worden.

Het culturele erfgoed (historische tempels en moskeeën) en het immateriële erfgoed (textiel) komt eveneens ruimschoots aan bod. Een absolute topbestemming voor de reiziger die de platgetreden paden wil verlaten en op zoek is naar beleving!

 

    Inschrijven