fbpx Infosessie | Madagaskar - reizen op individuele basis en in groep

13/Jan Infosessie: Madagaskar - rondreizen op maat en groepsreizen (volzet)

Zonnebadende maki’s die het koele ochtendgloren te slim af willen zijn, de takken van de baobab die elk jaar als boomwortels een beetje dichter naar de zon toe kruipen of de Indische Oceaan die langzaam tegen de mangroves bij de kustlijn aangolft… Alles in Madagaskar is doordrongen van mora mora, vrij vertaald: rustig aan! Het reusachtige eiland geeft zijn geheimen niet zomaar prijs. Daarom nemen we op onze individuele reizen en groepsreizen de tijd om de erg diverse landschappen en klimaattypes van Madagaskar uitgebreid te verkennen: van tropische regenwouden tot dorre steppes en rode rotswoestijnen.

Op zaterdag 13 januari zakken specialist Iwein Gossé en reisleider Johan Visker af naar ons kantoor in Antwerpen om de verschillende reismogelijkheden in Madagaskar uit te lichten. Zuiderhuisspecialist Iwein geeft uitleg over de reismogelijkheden op individuele basis. Aan de hand van zijn tips, ervaring en terreinkennis kan je een van onze suggestieroutes op maat aanpassen of een samen met hem een volledig nieuwe reisroute uittekenen.

Reisleider Johan stippelde in september 2024 een splinternieuwe groepsreis uit in Madagaskar: De iconische baobab. In zijn kielzog ontdek je de rijke fauna en flora van Madagaskar, waarvan 80% endemisch, ontmoet je verschillende gastvrije lokale bevolkingsgroepen en trek je door de buitenaards ogende rotslandschappen van de Tsingy de Bemaraha.