9 Feb Webinar #13: Reizen met de trein - Travel Lab (volzet)

Op wandelen en fietsen na is reizen per trein de meest milieuvriendelijke manier van reizen. Je bespaart tot 75% CO2-uitstoot vergeleken met een vliegtuigreis en tot 66% vergeleken met een autorondreis. In het kader van bewust reizen, een nieuw project van Zuiderhuis waarbij we reizen met zorg voor onze planeet, gaan wij op zoek naar de mooiste bestemmingen die je zorgeloos kan bereiken met de trein.

Reizen met de trein verricht wonderen voor de gemoedsrust. Het uitstippelen van de reis vergt enige voorbereiding, maar eenmaal onderweg hoef je je over parkeerplaatsen, files of péages geen zorgen te maken. Terwijl de wereld aan je raampje voorbijglijdt, kan je uitgebreid de tijd nemen om de panorama’s op te nemen, even in te dommelen of je verder te verdiepen in je reisplannen.

In deze Travel Lab Webinar neemt collega Lotte jullie mee op een virtuele treinrit naar de mooiste bestemmingen en gidst jullie doorheen enkele reizen van begin tot einde. Schrijf je nu in voor onze Travel Lab editie voor reizigers met een hart voor treinreizen of voor de nieuwsgierige reizigers die het reizen met de trein nog moeten ontdekken!
​​​​​​