fbpx Webinar: Groepsreis Mauritanië (april 2024) - Zuiderhuis

19/Oct Webinar: Groepsreis Mauritanië (april 2024)

Mauritanië, woestijnland met canyons, oases en ruïnesteden

Heb je je altijd al afgevraagd waarom mensen naar Mauritanië reizen? Voor wie houdt van een vleugje avontuur en openstaat voor een lokale ervaring in de woestijn ‘back to basics’ is deze 11-daagse rondreis in groep mét ervaren Zuiderhuis reisbegeleider ideaal!

Vooral volgende 3 elementen staan centraal: authentieke cultuur, inheemse woestijnbevolking en uitgestrekte landschappen. De planning is heel afwisselend: van een citytrip in de bruisende hoofdstad naar een trekking door de woestijn tot een zeiltocht tussen duizenden trekvogels. Vervelen is onmogelijk! Integendeel, je gaat ongetwijfeld naar huis met een rugzak vol unieke ervaringen en een camerarol vol fenomenale beelden.
​​​​​​​
Een absoluut hoogtepunt van deze reis is ongetwijfeld de 3-daagse trekking door de torenhoge zandduinen van de Saharawoestijn. Hier slapen we in tentenkampen onder een onvoorstelbare sterrenhemel en maken we kennis met de inheemse nomadenvolkeren. Maar ook een off road rit naar de paradijselijke Oase van Terjit en een bezoek aan de impressionante monoliet Ben Amera zijn ervaringen die je niet snel zal vergeten.

In deze webinar neemt collega en West-Afrika specialiste Stefanie je mee langs deze route en kom je meer te weten over de praktische zaken. De voorstelling duurt een half uurtje en nadien is er nog ruim de tijd om vragen te stellen. Laat je inspireren tijdens de presentatie en droom weg naar het land van canyons, oases en ruïnesteden. Stel ons al je vragen en schrijf je in op deze topreis!