fbpx Webinar: groepsreizen Peru - Zuiderhuis

4/Sep Webinar: groepsreizen in Peru

Op woensdag 4 september neemt reisspecialist Iris je mee naar één van haar favoriete bestemmingen. Heb jij interesse in een groepsreis naar Peru in de kerstvakantie of in het voorjaar van 2025? Volg dan onze webinar en kom alles te weten over deze reisprogramma’s.

Reisspecialiste Iris is zelf net terug van Peru en stippelde de gloednieuwe rondreis ‘Kerstavontuur in de Andes’ uit samen met onze lokale partner die in Lima woont. De groepsreis bestaat uit boordevol unieke ontmoetingen en ervaringen, en zal worden begeleid door Peru-kenner Julie Geeraerts, die zelf al ontelbare keren in Peru is geweest en groepen heeft begeleid.

Tijdens dit webinar neemt Iris je mee naar een land dat bruist van lokale cultuur, een rijk koloniaal verleden, eeuwenoude tradities en ruwe natuur, waar bergen magisch zijn en Inca’s je met een warm hart ontvangen. Benieuwd naar wat je allemaal mag verwachten? Laat je dan inspireren door de luisterrijke presentatie van Iris!

Heb je zelf vragen over een van deze reizen? Dan is deze webinar de uitgelezen kans om ze te stellen! En dat allemaal vanuit je luie zetel!