familievakantie in Indonesie Bali - familie met kinderen - rijstvelden - individuele rondreis - reizen met zuiderhuis

FAMILIEVAKANTIES

ONTDEK HET RUIME AANBOD REIZEN OP MAAT VAN GEZINNEN MET KINDEREN

familievakantie in Jordanie - kinderen op kamelentocht - individuele rondreis - reizen met zuiderhuis

Niets zo leuk als reizen met het hele gezin! Steeds meer gezinnen kiezen voor een actieve vakantie. 
Niet alleen als een alternatief voor de klassieke strandvakantie of het vakantiepark, maar evenzeer doelbewust om samen met de kinderen andere culturen en avonturen te beleven. 

Niet echt verwonderlijk als men bedenkt dat de vakantieperiode voor heel wat gezinnen het enige moment is waarbij men voor een langere periode tijd kan vrijmaken om samen dingen te ondernemen. Net dat ‘ondernemen’ zorgt er voor dat men nieuwe ervaringen wil opdoen en de kinderen hierin wil betrekken. 

Met de kinderen een reis maken is een bijzondere ervaring. Uw vakantie ziet er dan onmiddellijk anders uit en uiteraard moeten een aantal zaken anders worden aangepakt. De keuze van bestemmingen en de reisformule spelen daarbij een belangrijke rol: kinderen hebben meestal geen boodschap aan een uitgebreid museumbezoek of een voortdurend rondhollen om ‘alles’ gezien te hebben. 

Toch staan zij open voor andere culturen en ervaringen, maar dan op hun eigen manier. Ook voor ouders die al heel wat reiservaring hebben, kan dit verrijkend zijn: wanneer men met kinderen reist, gaan in veel landen deuren open die anders gesloten blijven.

We hebben een ruim aanbod familievakanties bij Wereldreizen, Wandelreizen, IJslandreizen en Fietsvakanties

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading