Op zoek naar iets?

ijslandreizen ijsland engelstalig begeleide winterreizen op zoek naar noorderlicht in het binnenland

Familievakanties naar IJsland

Reis met het hele gezin naar IJsland

IJsland is erg vooruitstrevend als het aankomt op het welbevinden van de familie. Het credo 'gelijke rechten zijn ook gewoon mensenrechten' indachtig, verdienen vrouwen er evenveel als mannen, is de bedrijfswereld niet langer een mannenbastion en is vaderschapsverlof er vanzelfsprekend. Ook wat reizen betreft, is IJsland erg kindvriendelijk en veilig.

Voor ouders met jonge kinderen zijn de budgetvriendelijke reisformules met mobilhome uiterst praktisch. Je geniet de vrijheid om wandelingen en excursies te maken zonder je daarvoor mijlenver van je verblijfplaats te begeven. Daarenboven staat het je volledig vrij om van de route af te wijken wanneer jij dat zo verkiest.

Iets oudere kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in de reisformules met zomerhuisjes, waarbij je niet telkens opnieuw moet in- en uitpakken en ruimschoots de tijd krijgt om de omliggende natuur samen te verkennen. Ook het wandelniveau en de duur van de excursies kies je volledig zelf. In talrijke guesthouses en authentieke boerderijtjes worden door de eigenaars bovendien schapen, paarden en andere dieren gehouden, die de nieuwsgierigheid van de jongsten onder ons ongetwijfeld aanwakkeren.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten waaraan zowel ouders als kinderen hun hart kunnen ophalen. Paard- of ponyritjes, talrijke hot pots of even op adem komen in het warme water van de Blue Lagoon, noem maar op. Ook de overweldigende IJslandse natuur laat niemand onberoerd. Het brute natuurgeweld van de waterval van Gullfoss of de zwartgeblakerde lavavelden in Mývatn zijn een zegen voor de verbeelding.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.