Op zoek naar iets?

OOIT AL EEN BEER OF WOLF VOOR JE LENS GEHAD?

FOTOTRICKS IN TOSCANE EN IN FINLAND Natuurfotograaf Tom Linster leert je kneepjes van het vak waarmee je je voordeel kunt doen

  • In het prachtige landschap van Toscane leer je alles over kleurgebruik, compositie en belichting
  • Op de grens tussen Finland en Rusland krijg je beren, wolven, rendieren en roofvogels voor je lens

Zin om helemaal op te gaan in natuurfotografie? Reisbegeleider en fotograaf Tom Linster helpt je om het unieke moment vast te leggen. Hij reisde de hele wereld rond en is bekend van de rubriek Buitenbeeld uit Man Bijt Hond en twee fotoboeken.

FOTOTRICKS IN TOSCANE
Felgroene heuvels, imposante cipressen, middeleeuwse kunststadjes: in Toscane is de tijd blijven stilstaan. Tijdens deze zevendaagse fotografiereis leer je de kneepjes van de landschapsfotografie. Met welke belichting komen de unieke kleuren helemaal tot hun recht? Wat is een goede compositie? En hoe accentueer je de lijnen van het landschap? Je logeert in een 19de-eeuwse boerderij met fantastisch uitzicht. Nadat je je fotobuit besproken hebt, geniet je van een glaasje chianti en duik je gewoon het zwembad in.

FOTOTRICKS IN FINLAND
Liever wat meer actie voor je lens? Tijdens deze zevendaagse groepsreis in de herfst nemen we je mee naar Kuhmo, het grensgebied tussen Finland en Rusland en een van de laatste ongerepte wildernissen van Europa. Je verblijft in een oud grensstation en bewondert vanuit je schuilhut beren, wolven, rendieren en roofvogels. De prachtige kleuren van de ruska, de Finse herfst, maken je kiekje perfect af. Omdat de dieren zich vooral ’s avonds laten zien, geeft Tom Linster je overdag tal van tips en tricks voor nachtopnames.