Op zoek naar iets?

Cadeaubon

Geef een Zuiderhuis reischeque cadeau

Een geschenkbon van reizigers voor reizigers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een jubileum of een pensioen, geef een reischeque van Zuiderhuis cadeau.

Met een reischeque van Zuiderhuis geef je avontuur cadeau, volledig naar eigen wens in te kleuren. Zo kan je ermee op wandelweekend dichtbij, spot je wilde beren in Kamchatka of waag je je aan een safari in de zanderige savannes van Tanzania. Je bepaald zelf het bedrag die de gelukkige(n) kunnen inzetten voor een reis naar keuze!

Bestel hem per mail (welkom@zuiderhuis.be) en onze reisspecialisten bezorgen je, na betaling, de geschenkbon per post. Je kan de bon ook persoonlijk komen ophalen in één van onze 2 kantoren. Om je cadeaubon te verzilveren, hebben we enkel de code nodig op de cadeaubon. Daarvoor hoeft je dus niet langs te komen.

Boek je de reis van je dromen en het bedrag zal afgehouden worden van de waarde op je cadeaubon. Is de waarde van de reis kleiner dan de waarde op je cadeaucheque? Geen probleem, dan je die waarde inzetten als betalingsmiddel voor een volgende reis naar keuze met dezelfde code tot er geen krediet meer overblijft. Is de waarde van de reis groter dan de waarde op je cadeaucheque? Dan trekken we dat bedrag af van de totale reissom en wat resteert betaal je zoals gewoonlijk.

Onze cadeaubonnen zijn (vanaf aankoopdatum) 1 jaar geldig en kunnen gebruikt worden als betalingsmiddel voor elke reis binnen ons aanbod.