Op zoek naar iets?

wandelreizen Corfu Griekenland zee bergen strand beklimmen wandelen

GRIEKENLAND WANDELREIZEN

Stevig stappen op het Griekse vasteland

Bij Griekenland denk je steevast aan oud-Griekse, archeologische sites en zuiderse eilanden onder de zon. Griekenland is echter ook een mooie wandelbestemming. Zowel op het vasteland als op de eilanden heb je keuze te over. Hou je van stevige bergtochten en een vleugje cultuur? Dan is het Griekse vasteland echt iets voor jou. Je beklimt het hoogste bergmassief van het land, de goddelijke Olympus. De Meteorenkloosters op de grillige rotsen vormen een mooie culturele afwisseling. Verder wandel je via de Vikoskloof door de noordelijke Pindos met z’n schilderachtige Zagoriaanse dorpjes.

Wandelingen op de Griekse eilanden

Op het grootste eiland Kreta stap je langs ongerepte natuur, langs pittoreske dorpjes, door de beroemde Samariakloof en via verlaten baaien. Vanuit de havenstad Chania verken je het zuidwestelijke deel van dit mythische eiland. Op Rhodos gaan we op zoek naar de rust en de antieke cultuur van dit eiland. Op het groene Samos genieten we van romantische vissershaventjes en archeologische sites. Af en toe stop je voor een verfrissende duik vanaf een paradijselijk strandje. Het noordelijk gelegen eiland Corfu in de Ionische Zee is bekend voor de cipressen en olijfbomen die langs de Corfu Trail, maar deze reis organiseren we niet in 2017. 

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...