GROOT-BRITTANNIË WANDELREIZEN

GROOT-BRITTANNIË WANDELREIZEN

wandelreizen individueel cumbrian way door lake district Ulverston naar Carlisle engeland groot-brittanië

De Schotse Highlands

In de Highlands vind je de ruige en magische landschappen waarvoor Schotland bekend staat. Langgerekte lochs lopen diep landinwaarts en in hun glasheldere water weerspiegelen zich machtige heuvelflanken. Vanop de kammen kijk je uit op sublieme landschappen, desolaat en ruw, maar lieflijk en betoverend tegelijkertijd. De schiereilanden in het westen behoren tot de laatste ongerepte wildernissen van Europa. De West Highland Way is dé wandelklassieker hier, maar ook de Great Glen Way en het eiland Skye zijn prachtige wandelbestemmingen in de Highlands. Ga je liever in groep op stap? Elk jaar kan je aansluiten bij een originele groepsreis onder leiding van een echte Schotlandkenner.

Individueel op stap in Groot-Brittannië

In Engeland vind je heel wat beschermde natuurgebieden, een lange kuststrook en een rijke geschiedenis. Logeren doe je meestal in kleinschalige B&B’s. In de fotogenieke Cotswolds combineer je een bezoek aan de eeuwenoude stadjes met wandelingen in het uitgestrekte heuvelland, op amper twee uur rijden van Londen Geschiedenisliefhebbers wandelen langs de ruïnes van Hadrian’s Wall. Deze versterkingsmuur liet de Romeinse keizer Hadrianus bouwen dwars door Engeland: van de Noordzee naar de Ierse Zee. In het noordelijk gelegen Lake District wandel je door de ruigste natuur en de meest adembenemende landschappen van Engeland. Verken je liever de spectaculaire kustlijn en traditionele vissershaventjes? Trek dan naar Cornwall in Engelands Far West. Of volg in Wales het schitterende Pembrokeshire Coast Path.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading