Op zoek naar iets?

wandelreizen individueel cotswolds groene heuvels langs de Thames en de Severn naar Painswick engeland groot-brittannië

GROOT-BRITTANNIË WANDELREIZEN

Individueel op stap in Groot-Brittannië

In Engeland vind je heel wat beschermde natuurgebieden, een lange kuststrook en een rijke geschiedenis. Logeren doe je meestal in kleinschalige B&B’s. In de fotogenieke Cotswolds combineer je een bezoek aan de eeuwenoude stadjes met wandelingen in het uitgestrekte heuvelland, op amper twee uur rijden van Londen Geschiedenisliefhebbers wandelen langs de ruïnes van Hadrian’s Wall. Deze versterkingsmuur liet de Romeinse keizer Hadrianus bouwen dwars door Engeland: van de Noordzee naar de Ierse Zee. In het noordelijk gelegen Lake District wandel je door de ruigste natuur en de meest adembenemende landschappen van Engeland. Verken je liever de spectaculaire kustlijn en traditionele vissershaventjes? Trek dan naar Cornwall in Engelands Far West. Of volg in Wales het schitterende Pembrokeshire Coast Path.

De Schotse Highlands

In de Highlands vind je de ruige en magische landschappen waarvoor Schotland bekend staat. Langgerekte lochs lopen diep landinwaarts en in hun glasheldere water weerspiegelen zich machtige heuvelflanken. Vanop de kammen kijk je uit op sublieme landschappen, desolaat en ruw, maar lieflijk en betoverend tegelijkertijd. De schiereilanden in het westen behoren tot de laatste ongerepte wildernissen van Europa. De West Highland Way is dé wandelklassieker hier, maar ook de Great Glen Way en het eiland Skye zijn prachtige wandelbestemmingen in de Highlands. Ga je liever in groep op stap? Elk jaar kan je aansluiten bij een originele groepsreis onder leiding van een echte Schotlandkenner.

Lees meer
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...