Op zoek naar iets?

Vroegboekkorting

Hoe leg je een Zuiderhuis reis vast?

Begeleide groepsreizen

Kies je voor een reis met een ervaren begeleider dan kan je hier ons volledig aanbod groepsreizen binnen en ver buiten Europa terugvinden.

Onze programma’s zijn ‘af’: geen vrijblijvende routes boordevol vrije dagen en optionele excursies. Wens je voor- en na de reis enkele dagen toe te voegen om er alleen op uit te trekken, dan kunnen we dit zeker en vast bekijken.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je online inschrijven op de groepsreis of je inschrijving bevestigen in één van onze kantoren.

Online kan je kiezen of je het volledige bedrag of het voorschot bedrag reeds wenst te betalen, dit kan via overschrijving of via een online betaling (Ogone). Het voorschot bedraagt 30% van de totale + verzekeringsbedrag + dossierkosten (+ vluchten indien van toepassing). Op kantoor kan er betaald worden met de gebruikelijke kredietkaarten en Bancontact.

Na ontvangst van je aanvraag krijg je van ons een bestelbon, tevens bevestiging van de reis. Ten laatste 6 weken vóór afreis dient het saldo te worden betaald. De einddatum staat vermeld op de bestelbon. Ongeveer 10 dagen voor vertrek krijg je de reisdocumenten toegestuurd, reisgidsen worden vroeger verstuurd per post.

Individuele reizen - Reizen in alle vrijheid

Met een individuele reis bedoelen we reizen met 2, met het gezin of met een eigen groep(je).

Onze fietsvakanties en wandelreizen kan je rechtstreeks boeken via de site of vastleggen bij één van onze medewerkers in de kantoren. Indien je een vluchtvoorstel wenst, kunnen we dit ook verzorgen. Deze reizen hebben een volledige online simulatiemodule ter beschikking, zodat je de exacte prijs voor je reis kan berekenen.

Onze individuele reizen op IJsland, Lapland en buiten Europa zijn vaak suggestieroutes. Dit zijn uitgebalanceerde programma's waarbij rekening is gehouden met de beschikbare slaapplaatsen, afstand per dag en de bezienswaardigheden onderweg. Hiervoor kan je online een offerte aanvragen of langs gaan in één van onze kantoren.

Na akkoord op de bestelbon, krijg je eveneens een betalingsoverzicht met het bedrag van het voorschot en het resterende saldo dat ten laatste 6 weken vóór afreis betaald dient te worden. 10 dagen voor uw vertrek krijg je de reisdocumenten toegestuurd, reisgidsen worden vroeger verstuurd per post.

Wens je een reis helemaal op maat? Laat je programma volledig à la carte samenstellen door een Zuiderhuis-specialist die de regio goed kent. Vertrek eender welke dag van het jaar. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar. Veruit onze grootste meerwaarde is de mogelijkheid om een programma volledig op maat samen te stellen zonder meerprijs.