wandelreizen India Ladakh trekken exploratiereis paarden steken rivier over wandelen

INDIA REIZEN

ONTDEK INDIA

rondreizen india lokake man met tulband

India: reus op het Indiase subcontinent

Trek je naar India? Dan wachten daar liefst 1,2 miljard inwoners op jouw komst. De meeste mensen zijn hindoe, en dat merk je aan de rituelen en de gebouwen. De thuishaven van Mahatma Gandhi is zeker een omweg waard! En dan is er natuurlijk de Taj Mahal: het hagelwitte bouwwerk geldt als een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Sprookjesachtige steden

Wie India zegt, denkt wellicht meteen aan de hoofdstad New Delhi. Toch telt het land nog wel meer indrukwekkende steden. Bezoek bijvoorbeeld de roze stad Jaipur met haar feeërieke Paleis der Winden. Of de romantische stad Udaipur met haar imposante City Palace. In de woestijnstad Jaisalmer vind je een ketting van koopmanshuisjes.

Wondermooie natuurpracht

In India reis je door gevarieerde natuurdecors. Van bossen over steppes, tot tropische regenwouden. Een aanrader: Alleppey. In dit netwerk van waterwegen dobber je op een woonboot langs groene rijstvelden en authentieke dorpjes. Ook de moeite: het bergachtige Ladakh. Je wandelt er langs grimmige rotsen en kabbelende beekjes en neemt een kijkje in een van de vele boeddhistische kloosters.

Maar India is natuurlijk ook … curry! Proef er van het pikante kruidenmengsel, heerlijk met wat rijst of brood. En vergeet niet te smullen van gefrituurde snacks zoals pakora’s en samosa’s.

Boek nu je droomvakantie.

Lees meer
 

INDIA REIZEN reisthema's

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading