INDIA RONDREIZEN

ONTDEK INDIA

rondreizen india odisha lachende indische lokale vrouw

India spreekt tot de verbeelding

India raakt elke wereldreiziger, met kleine en grote dingen. Laat je onderdompelen in één van ‘s werelds oudste culturen, op verschillende manieren, in verschillende regio’s. Van de hoge bergtoppen in de Himalaya, tot de tropische backwaters in Kerala.

India staat haaks op onze westerse cultuur

Het sprookjesachtige Rajasthan verwelkomt je in zijn prachtige paleizen. De Adivasi, de oorspronkelijke bewoners van het land, laten sinds kort  reizigers toe in hun gesloten gemeenschap. In Tamil Nadu val je van de ene verbazing in de andere bij het zien van de rituelen bij één van de duizenden tempels. Wie voor India gaat, gaat voor een andere wereld.

Rondreizen op maat

Het gastvrije Kerala, de tempels in Tamil Nadu, exotisch Radjastan en Varanasie, eigenwijs Gujarat, het boeddhistische Ladakh of de stammen van Orissa/Odisha: het is maar een greep uit ons ruime aanbod aan India-rondreizen.
Ideale reistijd: het hele jaar door.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading