INDIA WANDELREIZEN

ONTDEK INDIA

rondreizen, india, ladakh, kinderen, monniken, boeddhisten, himalaya

Trekking door Ladakh en Zanskar

Ladakh en Zanskar in de Himalaya behoren tot de Indische regio Jammu en Kasjmir. Cultureel hebben ze echter meer gemeen met Tibet dan met India. Met een vlucht over het Indische Himalayagebergte bereik je de hooggelegen luchthaven van de plaatselijke hoofdstad Leh. Leh en de nabijgelegen vallei van de machtige Indusrivier herbergen enkele culturele pareltjes waaronder Boeddhistische kloosters en tempels. In deze regio zijn er verschillende trekkings mogelijk, bijvoorbeeld van Lamayuru naar Hemis, twee van de belangrijkste kloosters in Ladakh. Tijdens de trekking word je steeds vergezeld van een lokale berggids, lastdieren of dragers en een kok, ook als je met z’n tweeën reist. Ook in de Nubravallei, grensgebied Pakistan, kan je prachtige trektochten maken. De vergezichten zijn er adembenemend.

Klimmen in de Himalaya

Ben je een ervaren bergwandelaar en wil je een top boven de 6000 meter beklimmen? Dan is de Stok Kangri in de Indische Himalaya een goede keuze. Technisch is de berg niet zo moeilijk, maar uiteraard heb je wel een uitstekende conditie nodig en een flinke portie doorzettingsvermogen.

In de Himalaya zijn er heel wat trekkingsmogelijkheden. Neem gerust contact op voor een programma op maat.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading