Op zoek naar iets?

IJslandreizen Dyrholaey

IJslandreizen informatiepakket

Als gespecialiseerde organisator van reizen naar IJsland bieden we een zeer aantrekkelijk pakket met waardevolle extra’s.

 • Persoonlijke aanpak
  Jouw reis start bij ons met het samenstellen van de gewenste route. De ideeën die je reeds hebt, werken wij voor jou verder uit tot een concreet voorstel. Of je ons nu contacteert per mail, via de telefoon of langskomt op kantoor, wij garanderen iedereen een persoonlijke aanpak door samen een reis uit te werken die volledig bij jouw wensen aansluit.
 • Reizen op maat
  Veruit onze grootste meerwaarde is de mogelijkheid om een programma volledig op maat samen te stellen zonder meerprijs. We stippelen een route uit die volledig aansluit bij jouw wensen, interesses en binnen jouw beschikbare tijd. Je kan ons je eigen plannen voorleggen, en ons IJsland team staat eveneens ter beschikking om samen met jou de meest interessante route uit te werken.

Volgende elementen zijn bij alle rondreizen met huurauto inbegrepen en bieden een absolute meerwaarde.

 • Continue bijstand
  Met een betrouwbaar team van lokale vertegenwoordigers garanderen wij 24/7 bijstand ter plaatse waar op IJsland je je ook bevindt. Daarnaast zijn onze specialisten ook buiten de kantooruren bereikbaar om bijstand te leveren in geval van nood.
 • Uitgebreid informatiepakket
  Bij de autorondreizen uit onze brochure ontvang je een tweetal weken voor vertrek een zeer uitgebreid informatiepakket., Met de informatie die we je meegeven, ben je klaar om op zelfstandige basis aan de reis te beginnen. Per huurauto ontvang je 1 pakket (met een waarde van € 50).

Ons uitgebreid informatiepakket bevat de volgende documenten:

 • ons Nederlandstalig routeboek
  Onze routeboeken zijn het resultaat van een jarenlange terreinkennis. Dag per dag wordt de reis in detail en aan de hand van de wegnummering beschreven samen met de waardevolle bezienswaardigheden, de mogelijke wandelingen, de plaatsen met bezinestations en de voedingswinkels. Bij iedere rondreis uit de brochure ontvang je samen met het infopakket jouw persoonlijke route.
 • gedetailleerde wegenkaart
  Op deze wegenkaart (1:500 000) duiden we jouw reisroute en het logies waarin je zal overnachten aan. De wegen op IJsland worden aangegeven met een nummer. Deze nummer vind je zowel terug op de kaart, in ons routeboek als langs de IJslandse wegen, waardoor je makkelijk de juiste route kan volgen.
 • praktische informatie
  Informatie boekje met o.a. een uitrustingslijst, praktische tips en interessante adressen.

 • waterdicht stadsplan van Reykjavík

 • Dominicus reisgids IJsland
  Reisgids over IJsland met uitgebreide informatie over de geschiedenis, de fauna en de flora, de wegen, de bezienswaardigheden...
  Deze reisgids is een perfecte aanvulling op ons gedetailleerd routeboek.

 • Onbeperkt aantal kilometers
  Uit ervaring weten wij dat er tijdens de autorondreizen vaak meer kilometers worden gereden dan oorspronkelijk gepland. Hier en daar nog een mooie gletsjertong, of een extra waterval; IJsland heeft immers zoveel te bieden. Bij onze autorondreizen is er dan ook geen beperking voor het aantal gereden kilometers.

Het infopakket wordt een 2-tal weken voor vertrek samen met je reisdocumenten opgestuurd. Extra infopakketten zijn te verkrijgen tegen € 50 per pakket.

Met het volledige infopakket ben je klaar om aan je IJslandreis te beginnen!

Bekijk hier ons aanbod individuele reizen naar IJsland.