Op zoek naar iets?

fietsvakanties Italië rialto brug venetie italie kanalen

Fietsvakanties in Italië

Fietsvakantie in Toscane, Zuid-Tirol, Venetië, Puglia en Sicilië

Italië is niet toevallig een van onze favoriete vakantiebestemmingen. Met de Italianen delen we een voorkeur voor lekker eten en gastronomie, een rijk cultureel verleden en … een passie voor de fiets. Een fietsvakantie in Italië is een feest voor alle zintuigen.

Ooit was het land het exclusieve terrein van sportieve fietsers die met de legendarische cols beklommen. De jongste jaren hebben de Italiaanse overheden en toeristische diensten gelukkig ook het recreatieve fietsen op de kaart gezet.

Zuiderhuis biedt je dus al een tiental jaar diverse fietsvakanties aan, zowel in het noorden als in het zuiden van La Bella Italia. Wij werken hiervoor samen met uitstekende hotels en zorgen ook voor het vervoer van je bagage. Als vanouds hebben routeverkenners elke fietsvakantie in Italië persoonlijk afgelegd en in een gedetailleerd routeboek gegoten.

Lees meer
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Zuiderhuis reisblog

Zuiderhuis verwelkomt FLY and BiKE

Fly & Bike
Geplaatst 24/09/2019

Op 1 september 2019 is in Gent een gloednieuwe samenwerking van start gegaan tussen... 

De heropbouw van Iso-Syöte

Het nieuwe Hotelli Iso-Syöte
Geplaatst 23/08/2019
Op 20 december 2018 sloeg in Hotelli Iso-Syöte, sinds jaar en dag een van onze trouwe partners in Fins Lapland, het noodlot...

Vijf alternatieve winterbestemmingen

Winters landschap
Geplaatst 20/08/2019
Als je het even benauwd krijgt bij het aanschouwen van volle skipistes en je zonnebril wel UV-bestendig is maar niet opgewassen...