ITALIË WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN ITALIË

wandelreizen italië wandelen gran paradiso wanderlaar bergen

Actief genieten in veelzijdig Italië

Is dolce far niente niets voor jou? Gelukkig maar, want de Italiaanse natuur leent zich perfect voor een actieve vakantie. Hou je van een sportieve tocht of zoek je net een lichte wandelreis? Alles kan in Italië! Zo veelzijdig als de Italiaanse keuken, zo gevarieerd is ook het landschap: van de hoge toppen in de Alpen en de grillige rotsen in de Dolomieten tot de groene, glooiende heuvels in Umbrië. Liever zicht op zee? Ontdek de mooiste kustroutes, zoals de spectaculaire Cinque Terre aan de Ligurische Rivièra of de Amalfitaanse kust met z’n onvergetelijke panorama's over de Tyrrheense Zee.

Italië anders

Mag het eens iets anders zijn? Beklim de vulkanen in Zuid-Italië zoals de slapende Vesuvius bij Napels of de actieve Etna op Sicilië. Maak met het hele gezin een ezeltjestocht door de centrale Apennijnen en wandel langs wilde bloemen en groene valleien. In de Dolomieten kun je zowel in groep als individueel wandelen in het verleden langs de frontlinie van de Eerste Wereldoorlog. Voel je meer voor de sneeuw? Ontdek Noord-Italië op sneeuwschoenen of op langlaufski’s. Zowel in de Dolomieten als in de Valsesia in Piemonte kun je terecht voor een actieve wintervakantie. Ook ’s zomers kan je naar de eeuwige sneeuw hoog in de Alpen onder professionele begeleiding tijdens een hooggebergtetocht. 

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading