Op zoek naar iets?

Kenia

Reizen in Kenia

Kenia: vele werelden in een land

Kenia doet velen onder ons denken aan safari’s. In het Oost-Afrikaanse land liggen enkele van ’s werelds bekendste wildparken, zoals de Maasai Mara en Amboseli. Ook minder bekende parken hebben elk hun troeven: bewonder unieke diersoorten in het ruigere Samburu National Reserve, ga op zoek naar de zwarte neushoorn in Ol Pejeta of de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park.

Wie de natuur graag actief beleeft, kan kiezen voor wandelingen op de Maasaivlakten, voor safariwandelingen in kleine reservaten, een fietstocht door Hell’s Gate National Park, raften op de Tana-rivier, snorkelen of duiken in de Indische Oceaan of een beklimming van Mount Longonot of, waarom niet, de 5199 meter hoge Mount Kenya.

 

Maak kennis met het échte Kenia

Tijdens je reis krijg je de kans om kennis te maken met het échte Kenia. Ontdek hoe traditie en moderniteit hun plaats vinden in het leven van de kleurrijke Maasai en Samburu en kom meer te weten over het lokale leven in de wijken van Naivasha. Maak een stadswandeling in Nairobi met voormalige straatjongens of verblijf een nachtje op Josphats boerderij op het platteland. Échte ontmoetingen met wederzijds respect staan hier telkens centraal.

De voorbeeldreizen op deze website geven je alvast een idee van de vele mogelijkheden die Kenia te bieden heeft. Uiteraard kan elke reis aangepast worden aan jouw wensen. Liever kamperen, of net wat luxueuzer? Wat actiever, een extra safari, of net meer lokale ervaringen? Samen puzzelen we aan een reis die zo goed mogelijk bij jou en je gezelschap past!

 
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.