lapland kerst en nieuw groot Jani Krpp

KERST EN NIEUW IN LAPLAND

KERST EN NIEUW IN LAPLAND

lapland kerst en nieuw klein Antti Pietikainen

Droom jij ook van die magische en romantische periode die je het liefst doorbrengt met familie en vrienden? Wil je Kerstmis of Nieuwjaar vieren in een feeëriek en mystiek winterlandschap? Hou je van gezelligheid, maar ook van winterse en opwindende buitenactiviteiten? Dan is Lapland iets voor jou.

Lapland is dé uitgelezen plek om Kerstmis of Nieuwjaar te vieren en niet in het minst omdat het de thuisbasis is van de Kerstman. Zo kan je het Santa Claus Village bezoeken. In dit sprookjesachtige attractiepark aan de poolcirkel word je meegezogen in de mythen en legenden rond de Kerstman die al generaties lang worden gefluisterd in de oren van nieuwsgierige kinderen. Elk jaar kijken ze dan ook hoopvol uit naar de komst van deze tot de verbeelding sprekende man.

Omdat het in deze periode enorm druk kan zijn, hebben we als Lapland specialist enkele bijzondere kerst- en nieuwjaarsarrangementen samengesteld. We gingen op zoek naar sfeervolle accommodaties ver van de grote drukte waar je de kerst- en nieuwjaarsfeer nog op een authentieke manier kan beleven.

Overdag kan je verschillende boeiende activiteiten doen zoals een huskytocht, ijsvissen, sneeuwscooteren, sledetocht, bezoek aan een rendierboerderij, de mogelijkheden zijn eindeloos. Al het beste van Lapland in een kort tijdsbestek dus. De unieke sfeer krijg je er gratis bovenop!

Nieuwjaar vieren op de grens van Zweden en Finland is een onvergetelijke belevenis. Door het uurverschil tussen de twee landen, knallen de kurken niet één-, maar wel tweemaal en wordt er dubbel gevierd. Proost!

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading