KROATIË WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN KROATIË

wandelreizen groepsreizen Istrië en de Kvarner eilanden kroatië

Istrië en de Dinarische Alpen

Iets dichter bij huis en met de wagen bereikbaar ligt het schiereiland Istrië en de Kvarner eilanden. Ook hier geniet je van een zacht klimaat en een rustige omgeving. Mag het wat sportiever? Trek dan de Dinarische Alpen in en wandel over de mooiste trajecten van het nieuwe langeafstandspad Via Dinarica. De bergketen loopt langs de Kroatische kust met toppen tot net geen 2000 meter. Een originele bergvakantie!

Eilandhoppen in Dalmatië

De zon weerspiegelt in het glinsterende, azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Grillige rotsformaties vormen de adembenemende kuststrook met hier en daar een baai met witte kiezelstranden. In de zee prijken talloze groene eilandjes. Begin jij ook al te dromen van een onvergetelijke wandel- en relaxvakantie in Kroatië? In Dalmatië en op de Dalmatische eilanden is het heerlijk wandelen en de zee is nooit veraf voor een verfrissende plons. In groep of individueel? Aan jou de keuze. En waarom niet met de hele familie? Elke dag een ander actief avontuur op het eiland Korčula: van kajakken en zwemmen tot zeevissen, wandelen met ezeltjes of fietsen.

Dubrovnik, de parel van de Adriatische Zee, mag niet ontbreken op jouw wandelvakantie in Dalmatië. Je kuiert langs de gezellige terrasjes en visrestaurantjes in deze levendige havenstad en bezoekt er de oude, ommuurde vestingstad die bekroond is tot UNESCO Werelderfgoed.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading