LAPLANDREIZEN

De magie van Lapland en Noorwegen

Steeds meer mensen ontdekken de pracht van Noord-Europa. In de winter oefent vooral Lapland een groeiende aantrekkingskracht uit en biedt het een volwaardig alternatief voor de klassieke skivakantie. In de zomer zijn het vooral de indrukwekkende Noorse fjorden en fjells die tot de verbeelding spreken.

Of je nu graag individueel, liever in groep, met het gezin of met je bedrijf of vereniging naar Lapland of Noorwegen wil, je droomreis start hier. We verzorgen niet alleen de mooiste accommodaties en de spannendste avonturen voor jou ter plaatse, maar garanderen je ook de scherpste tarieven voor vluchten naar het noorden.

Laplandreizen is ook dé specialist van de lage landen voor unieke huskyvakanties en werkt samen met enkele vermaarde topkennels.

Als specialisten 'hoge noorden' dragen we kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel en hebben we stuk voor stuk ons hart verloren aan deze tot de verbeelding sprekende regio. We bieden je dan ook graag persoonlijk advies vanuit eigen ervaring. Elke winter en zomer vind je ons op verkenning in Noord-Europa op zoek naar unieke plekjes. Voor Lapland, Noorwegen, Spitsbergen en de rest van Scandinavië staan we je dan ook graag bij met raad en daad.

Op de Laplandreizen Facebookpagina geven we bijna dagelijks praktische tips en achtergrondinformatie.

Wil jij ook kennismaken met dit magische winter wonderland rond de poolcirkel? Droom je van een vakantie ‘weg van de wereld’, in een uniek klimaat, waar het mysterieuze noorderlicht de nachtelijke hemel kleurt? Of wil je de overweldigende Scandinavische natuurpracht tijdens de zomermaanden ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom eens langs op kantoor, bezoek ons op het vakantiesalon of schrijf je in op één van de infodagen en kom alvast proeven van het prachtige Lapland.

"Alles verloopt heel professioneel en met de glimlach. Topreis bij top reisbureau!" Saartje
"De eerste keer is zeker niet de laatste keer!!!" Annelies


Welke uitrusting heb ik nodig voor Lapland? Klik op de foto voor meer info.

 

Regelmatig organiseren we Lapland wedstrijden met mooie prijzen. Klik op de foto en ontdek meer!

lapland wedstrijden

Meer weten over onze partners Bergans, Bogner, Woef, R2Run, Kariboe en Protections?

laplandreizen partners

 


Lees meer
 

LAPLANDREIZEN bestemmingen

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading