OOIT AL IN FINLAND EEN BEER OF WOLF GESPOT?

OOIT AL IN FINLAND EEN BEER OF WOLF GESPOT?

In de zomer is de natuur in Finland aan het feest. Flora, wildlife, meren, oerbossen: het lijkt alsof ze na de harde, ruige winter allemaal extra hun best doen om zich van hun mooiste  kant te tonen.  Je ontdekt het met ZuiDERHuiS Laplandreizen tijdens de avontuurlijke belevingweek ‘Zomer op de top van Lapland’, waarin je naast kanoën, vissen en nordic walking,  ook twee dagen met husky’s de wijde natuur intrekt in het Syöte nationaal park.
Wist je dat je in Finland zelfs beren kunt spotten? Vlakbij de Russische grens breng je tijdens de 9-daagse ‘Tussen meren en beren‘ één nacht door in een fotografieschuilhut, waar je met een beetje geluk een beer of een wolf voor je lens krijgt. Wil je nog meer cameragenot, check dan zeker de fotografiereis die we in de herfst naar Oost-Finland organiseren onder begeleiding van natuurfotograaf Tom Linster.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading