Op zoek naar iets?

Bourscheid Castle, Bourscheid, Luxembourg

Luxemburg wandelreizen

Dichtbij genieten

Een wandelvakantie hoeft niet altijd ver weg te zijn. Ook dichterbij geniet je van een wandeling door de mooiste natuur. Ons klein buurlandje, het Groothertogdom Luxemburg, is een waar wandelparadijs op slechts enkele uren rijden. Het vormt daarom de ideale bestemming voor een weekendje weg of een korte dichtbijvakantie. Niet voor niets heeft de regio Müllerthal de bijnaam ‘Klein Zwitserland’. Aan de uitzichtpunten op de wandelingen merk je al snel waarom. Je komt er langs sprookjesachtige rotsformaties, over klippen en door smalle kloven. In het comfortabel hotel met uitstekende keuken en wellnessfaciliteiten geniet je ’s avonds na van de prachtige wandelingen. Zowel in groep als op individuele basis.

Mag het iets sportiever? Vertrek vanuit Kautenbach in Luxemburg naar het hart van de Ardennen via de nieuwe langeafstandsroute ‘Eisleck trail’. In vijf etappes leg je 104 kilometer af. Je wandelt langs middeleeuwse burchten en via het platteland, door beschermd natuurgebied en langs gezellige stadjes zoals Clervaux. Net over de Belgische grens wandel je in de hoogvlakten van de Ardennen. Daarna daal je af naar de vallei van de Ourthe tot in het stadje La Roche-en-Ardenne.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...