LUXEMBURG WANDELREIZEN

ONTDEK LUXEMBURG

wandelreizen groepsreizen rotsformaties klein-zwitserland

Dichtbij genieten

Een wandelvakantie hoeft niet altijd ver weg te zijn. Ook dichterbij geniet je van een wandeling door de mooiste natuur. Ons klein buurlandje, het Groothertogdom Luxemburg, is een waar wandelparadijs op slechts enkele uren rijden. Het vormt daarom de ideale bestemming voor een weekendje weg of een korte dichtbijvakantie. Niet voor niets heeft de regio Müllerthal de bijnaam ‘Klein Zwitserland’. Aan de uitzichtpunten op de wandelingen merk je al snel waarom. Je komt er langs sprookjesachtige rotsformaties, over klippen en door smalle kloven. In het comfortabel hotel met uitstekende keuken en wellnessfaciliteiten geniet je ’s avonds na van de prachtige wandelingen. Zowel in groep als op individuele basis.

Mag het iets sportiever? Vertrek vanuit Kautenbach in Luxemburg naar het hart van de Ardennen via de nieuwe langeafstandsroute ‘Eisleck trail’. In vijf etappes leg je 104 kilometer af. Je wandelt langs middeleeuwse burchten en via het platteland, door beschermd natuurgebied en langs gezellige stadjes zoals Clervaux. Net over de Belgische grens wandel je in de hoogvlakten van de Ardennen. Daarna daal je af naar de vallei van de Ourthe tot in het stadje La Roche-en-Ardenne.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading