MACEDONIË WANDELREIZEN

ONTDEK MACEDONIË

wandelreizen groepsreizen Macedonië het hart van de balkan Ohrid meer

Op stap in het hart van de Balkan

Middenin het Balkanschiereiland ligt Macedonië, volledig omsloten door bergketens. Het land heeft een grote verscheidenheid aan microklimaten en daardoor een heel gevarieerde fauna en flora. Je geniet er in alle rust van de natuur, want de bergpaden worden nauwelijks bewandeld. Als natuurliefhebber is Macedonië daarom een waar paradijs.

Het binnenland telt vele meren, waarvan het Meer van Ohrid één van de bekendste is. Tijdens jouw wandelreis in groep of op individuele basis verken je de nationale parken Mavrovo, Galicica en Pelister. Je wandelt door bloemenrijke bergweiden en beukenbossen, langs bergkammen met schitterende uitzichten op het Meer van Ohrid en Prespa en voorbij toppen van meer dan 2000 meter. Onderweg in de bergdorpjes maak je kennis met de authentieke Balkancultuur en de gastvrije bevolking.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading