ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN MALTA

Malta_Historic-salt-pans-filled-with-seawater-Marsaskala_wandelreizen_zuiderhuis

De Maltese eilanden

Op het eiland Malta wandel je langs de spectaculaire kust met kliffen en geërodeerde rotsen. Op de route bezoek je prehistorische tempels en middeleeuwse stadjes. In de historische stad Valetta stap je op de oude vestingmuren met uitzicht op de Middellandse Zee. Deze unieke havenstad telt ook verschillende paleizen, kerken en musea. Het zustereiland Gozo straalt iets mysterieus uit met zijn grillige rotsformaties en verlaten baaien. Je wandelt er door glooiende, groene landschappen met robuuste boerderijen. Malta en Gozo: twee eilanden, heel verschillend en afwisselend.

Wandelingen onder de zon

Zoek je een zonnige wandelbestemming voor de winter? Overweeg dan zeker een stapvakantie in Malta. In groep verken je de twee mediterrane eilanden tussen Sicilië en Tunesië: het cultuurhistorisch pareltje Malta en het groene en zalig rustige Gozo. Dankzij de zuiderse ligging is het klimaat er erg mild. Door de eeuwen heen lieten verschillende overheersers hun sporen na in de vele historische gebouwen.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading