MONTENEGRO WANDELREIZEN

ONTDEK MONTENEGRO

wandelreizen groepsreizen Van de zwarte bergen naar de Adriatische Rivièra Montenegro

Montenegro – bergen baas aan de Adriatische zee

Hoewel Montenegro aan de Adriatische zee ligt, is het toch vooral een bergland. Ruim de helft van de oppervlakte van dit kleine Balkanlandje ligt boven de duizend meter: het Bjelasicamassief, het Durmitormassief , ... Vaak klim je er tot boven de 2000 meter, de Bobotov Kuk (2 523 m) geldt als hoogste top. Ontdek ook onze nieuwe winterreis op sneeuwschoenen met Kerst 2017!

 

Harmonie

In het noorden vind je enkele nationale parken rond indrukwekkende, grillige kalkmassieven – typisch voor het Balkangebied.

De parken werden pas vrij recent uitgebouwd, in samenwerking met de lokale bergbewoners die ’s zomers met hun kuddes in de bergweiden hun traditionele katuns bevolken. Zo ontstond een natuurlijke harmonie tussen de traditionele levenswijze van de bewoners, en de bezoekers.

 

Verborgen cultuur

Ook op cultureel vlak zal je in Montenegro veel ontdekkingen doen. Het kerkje Gospa od Skrpelja in Perast en het middeleeuwse Kotor, gelegen aan de meest indrukwekkende baai van de Adriatische zee, pas je makkelijk in je wandelparcours in.

Montenegro is een fascinerend land vol cultuur en geschiedenis, een ongerept berggebied met een gastvrije bevolking en een absolute aanrader als wandelbestemming.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading