Op zoek naar iets?

shangrilahome

DOE MEE MET DE ZUIDERHUIS-WANDELDAG OP ZATERDAG 9 MEI

Alle medewerkers van ZuiDERHuiS leven intens mee met de slachtoffers van de aardbeving die Nepal de voorbije week getroffen heeft.
Maar we willen méér doen dan onze steun betuigen.
Daarom organiseren we op zaterdag 9 mei een ZuiDERHuiS-wandeldag ten voordele van Shangrila Home.
We hopen jullie er talrijk te ontmoeten!

Zet je beste beentje voor in Oostende

Tijdens de wandeldag maken we een prachtige wandeling aan de kust van Oostende naar Bredene. Reisbegeleider Jean Pierre Rosseel stippelde speciaal voor de wandeldag een lus van 15 kilometer uit, over het strand en door duinen en duinbossen. Als je wil kun je de wandeling eerder beëindigen aan één van de 5 tramhaltes op de route, en met de tram terug naar Oostende reizen. Kom je met de trein, dan is de afspraakplaats om 10.00u. aan het station van Oostende. Wie met de wagen komt, vindt ons om 10.30u. aan de parking op het Maritiemplein. Je kunt de uitgestippelde route alvast bekijken op nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9517463

Opbrengsten voor Shangrila Home

Deelnemen doe je door minstens 25 euro over te schrijven op de rekening van het goed doel dat wij uitkozen. De opbrengsten van de ZuiDERHuiS-wandeldag gaan integraal naar het Shangrila Home in Nepal (www.shangrilahome.org). Misschien bezocht je de voorbije jaren als ZuiDERHuiS-reiziger met ons dit weeshuis in Kathmandu, geleid door Vlaming Wim De Becker. Tijdens de wandeldag werkt iedereen van ZuiDERHuiS als vrijwilliger, er blijft dus geen euro achter bij je reisorganisatie of in België. Kun je er niet bij zijn op de wandeldag, dan kun je ook storten op het rekeningnummer dat je hieronder vindt.

Hoe schrijf je je in voor de wandeldag?

  • Stort voor zaterdag 9 mei minstens 25 euro op rekening van Shangrila Home BE86-06822248-1550, met mededeling ‘aardbeving’ . Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. 
  • Stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en plaats van afspraak (station of Maritiemplein) naar jan.delarbre@zuiderhuis.be
  • Een paar dagen voor de wandeldag ontvang je de laatste praktische details per e-mail.
  • Voor meer info kun je ook direct bellen met Jan Delarbre van ZuiDERHuiS via 0485/62.88.74