NOORWEGEN WANDELREIZEN

NOORWEGEN WANDELREIZEN

wandelreizen noorwegen noors lapland Steinfjell en Børgefjell Nationaal Park trekking

Stappen door de ongerepte natuur

Noorwegen is een echt wandelparadijs met adembenemende vergezichten en fantastische fauna en flora. Bij de uitlopers van het Rondane-gebergte en het gelijknamige nationaal park maak je in groep gevarieerde en niet al te moeilijke wandelingen door de ongerepte Noorse natuur.

In het bergachtige en waterrijke binnenland van Midden-Noorwegen ga je individueel op pad. Je bewandelt er de oude pelgrimsroute tussen Oslo en Trondheim. Onderweg passeer je idyllische meren, kronkelende rivieren, oeroude bossen en desolate toendra.

Langlaufen in winters Noorwegen

Laat je ook in de winter verrassen door Noorwegen. In Rondane maak je gevarieerde langlauftochten langs kilometerslange gespoorde loipes. Soms lopen ze door dichte naald- en berkenbossen, soms ski je over open vlaktes met prachtige vergezichten over de omliggende bergen. Het karakteristieke licht in de wintermaanden zorgt voor een feeërieke sfeer. Zowel voor beginners als voor geoefende langlaufers.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading