fbpx Onder Canvas - Comfortabele kampeerreizen in België - Zuiderhuis

Onder canvas

 


Comfortabele wandel- en kampeerreizen in eigen land


Beeld je eens in, een kampeerreis in eigen land… In het kielzog van een van onze ervaren reisleiders voorzien zij leuke activiteiten of een stevige wandeltocht. Aan het eind van de dag wacht er een ‘old skool’ tentenkamp. Geen camping of megagebeuren, maar een kleine oase van rust, comfort en gezelligheid middenin de natuur, alleen voor jou en je metgezellen. Kortom, een echte glamping-ervaring. Verschillende overnachtingsplaatsen tijdens 1 reis, zonder dat je zelf ook maar een paal hoeft recht te zetten.


Met ‘Onder Canvas’ kiest Zuiderhuis resoluut voor maximale natuurbeleving in België. Tijdens onze ‘Onder Canvas’ reizen, leven we buiten. Een logistiek team reist je vooruit, zet het tentenkamp op, installeert de open air-bar, kookt verse maaltijden, maakt ‘s avonds een gezellig vuurtje… Warme douchezakken leveren je 7 minuten doucheplezier op, onze eco-toiletten bieden privacy onder de sterren en eten doe je aan tafel, met echt bestek en uit een porseleinen bord. Wanneer het kamp verhuist, word jij enkel gehinderd door een dagrugzakje en geniet je van de mooie omgeving.


Low impact hoeft geen pijn te doen. Onder Canvas garandeert het nodige comfort, maar houdt de voetafdruk klein. Start- en eindplaats van de trekkings zijn bereikbaar met het openbaar vervoer, ons energieverbruik wordt tot het minimum beperkt. Je hoeft niet naar het andere eind van de wereld te reizen om even alles achter je te laten.


Onder Canvas is er voor groepen. Je kan je inschrijven voor een van onze reeds geplande groepsreizen. Elk jaar, proberen we het aanbod te vernieuwen en uit te breiden.


Onder Canvas

Meer filters

Reisthema's

Transport

Eigenschappen