OOSTENRIJK WANDELREIZEN

OOSTENRIJK WANDELREIZEN

wandelreizen groepsreizen Lechtal oostenrijk

Oostenrijkse toppen

Wil je liever het hooggebergte in en hoef je al die luxe niet? Ga mee op rugzaktocht en trek de ongerepte Alpen in. Je slaapt in knusse berghutten en komt op unieke plaatsen die je enkel te voet kan bereiken. De sublieme vergezichten op besneeuwde bergtoppen zijn onbeschrijflijk. De pittige wandeltochten brengen je tot diep in de ruige, pure natuur van Oostenrijk. Wel de mooie panorama’s en de variatie van een doorgaande tocht, maar niet de berghutten en de zware rugzak? Trek dan op individuele basis naar Dachstein of Tirolerweg. Je bagage wordt vervoerd. Je overnacht hoofdzakelijk in hotels en draagt enkel een iets zwaardere rugzak bij tweedaagsen naar een berghut.

Wandelen en wellness

Niets zo heerlijk na een flinke bergwandeling dan relaxen in de sauna. In Oostenrijk combineer je wandelen met wellness tijdens een deugddoende vakantie. Overdag ga je op stap en ’s avonds geniet je van een sauna in je hotel, of soms zelfs van een heel wellness- en saunadorp. Genieten kan in het Lechtal, Paznaun, Salzburgerland of de Tauplitzalm. Ook in de wintermaanden ontspan je na een dagtocht op sneeuwschoenen of langlaufski’s in het wellnesscentrum van je hotel.

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading