Op zoek naar iets?

wandelreizen groepsreizen De Tuxer Alpen de München Venetië droomweg met beklimming Olperer

OOSTENRIJK WANDELREIZEN

Wandelen en wellness

Niets zo heerlijk na een flinke bergwandeling dan relaxen in de sauna. In Oostenrijk combineer je wandelen met wellness tijdens een deugddoende vakantie. Overdag ga je op stap en ’s avonds geniet je van een sauna in je hotel, of soms zelfs van een heel wellness- en saunadorp. Genieten kan in het Lechtal, Paznaun, Salzburgerland of de Tauplitzalm. Ook in de wintermaanden ontspan je na een dagtocht op sneeuwschoenen of langlaufski’s in het wellnesscentrum van je hotel.

Oostenrijkse toppen

Wil je liever het hooggebergte in en hoef je al die luxe niet? Ga mee op rugzaktocht en trek de ongerepte Alpen in. Je slaapt in knusse berghutten en komt op unieke plaatsen die je enkel te voet kan bereiken. De sublieme vergezichten op besneeuwde bergtoppen zijn onbeschrijflijk. De pittige wandeltochten brengen je tot diep in de ruige, pure natuur van Oostenrijk. Wel de mooie panorama’s en de variatie van een doorgaande tocht, maar niet de berghutten en de zware rugzak? Trek dan op individuele basis naar Dachstein of Tirolerweg. Je bagage wordt vervoerd. Je overnacht hoofdzakelijk in hotels en draagt enkel een iets zwaardere rugzak bij tweedaagsen naar een berghut.

  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Thema
Categorieën
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Zuiderhuis reisblog

IJsland legt drones aan de ketting

drones op ijsland
Geplaatst 18/04/2018
Drones zijn een godsgeschenk voor natuurfotografen. Voor de lokale bevolking vormen ze echter vaak een bron van ergernis...

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

Noord Namibië
Geplaatst 06/04/2018
Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog...

Je bent jong en je wil wat

Ga mee met twintigers en dertigers op groepsreis
Geplaatst 04/04/2018
Ach, jong zijn, het is geen kwestie van leeftijd maar een zaak van het hart...