PERU WANDELREIZEN

ONTDEK HET AANBOD WANDELREIZEN IN PERU

rondreizen Peru lokale persoon

Het andere Peru

Het noorden van Peru is veel minder bekend, maar daarom niet minder spectaculair. De Andes zijn hier ongerept en ruig, de besneeuwde toppen extreem. De elfdaagse trekking in de Cordillera Huayhuash behoort tot de mooiste trektochten in de wereld. Je wandelt langs diepblauwe meren en hebt prachtige panorama’s op de omringende gletsjers en bergtoppen. Vooraleer je dit hooggebergte intrekt, acclimatiseer je in de Cordillera Blanca rond het stadje Huaraz.

Trekking naar Machu Picchu

Diep in de Andes ligt de legendarische Incastad Machu Picchu. Als één van de zeven nieuwe wereldwonderen is het dé toeristische trekpleister bij uitstek in Peru. Wil je de oude stad al wandelend bereiken, dan volg je het wereldberoemde Inca Trail gedurende een vierdaagse, stevige trektocht. Onderweg passeer je oude Incaruïnes en wandel je over spectaculaire passen en door hoogtejungle. Op de laatste dag bereik je de adembenemende site, hoog in de Peruviaanse Andes. Omdat het Incapad tot 4200 meter hoogte gaat, heb je wel wat acclimatisatie nodig. Een mini-trektocht in de Colca Canyon vormt daarom een pittige voorbereiding om te wennen aan de hoogte. Vanuit de koloniale stad Arequipa vertrek je naar één van de diepste canyons ter wereld. Je wandelt langs typische gehuchten en daalt te voet af in de kloof.

Lees meer

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading