fbpx Reisinpiratie: Fietsen en varen in internationaal gezelschap

Fietsen en varen

Elke dag opnieuw genieten van andere uitzichten die voorbij komen, geen zorgen maken over de koffer die opnieuw ingepakt moet worden, meer zien op korte tijd, water is je tweede natuur,… Klinkt dit als muziek in de oren? Dan zijn onze fiets-vaar vakanties, waar je de voordelen van fietsen van plaats naar plaats combineert met het gemak van een vast verblijf, zeker iets voor jou!

Hou je van fietsen in groep, kies dan voor de vakanties met omgebouwde binnenvaartschepen in Frankrijk of Nederland. Elke dag neemt de gids je op sleeptouw bij het maken van de volgende fietstocht, ’s avonds kom je tot rust op het schip in een internationaal gezelschap. We hebben zowel enkele vakanties voor volwassenen alsook een fietsvakantie op maat van kinderen, de afstanden zijn bewust korter gehouden en gedurende de fietsweek kan je allerlei activiteiten doen waarin zowel groot als klein zich kan uitleven.

Wie liever individueel fietst, kan er voor kiezen een riviercruise te maken op de Donau of onze nieuwe vakantie op de Rijn uittesten.
Het comfortabel schip laat je genieten van het voorbijglijdende landschap. Alle kajuiten zijn uitgerust met eigen sanitair. Je kan genieten van een kop koffie in de bar of de wind voelen voorbij ruisen op het zonnedek. Aan boord is er een reisbegeleider die samen met jou de route overloopt in het Engels of Duits, zijn tips en tricks deelt en je aanspreekpunt is voor vragen en eventuele problemen.