Op zoek naar iets?

Frankrijk_Vercors_Liesbeth_Ryckeboer_14_jongerenreizen_ZuiDERHuiS

Word reisbegeleider bij Zuiderhuis

Onze Reisleiders zijn echte kenners van hun bestemmingen

Bij Zuiderhuis vinden we je reis te kostbaar om dit over te laten aan avonturiers.

Daarom werken wij uitsluitend met ervaren begeleiders die het klappen van de zweep kennen.

Al onze begeleiders kennen de regio's waar zij reizigers mee naar toe nemen. Wij werken niet met reisleiders die nog nooit op hun bestemming zijn geweest. Ofwel reisden zij reeds meermaals met groepen door de bezochte gebieden, ofwel verbleven zij individueel gedurende langere tijd in het land van bestemming.

Een aantal reisleiders woont ook ter plaatse wat een ongekende meerwaarde geeft aan onze reizen.

Naast de kennis van het land zijn ook sociale vaardigheden doorslaggevend bij de keuze van een reisleider. Onze reisleiders zorgen er voor dat alles op reis in goede banen verloopt en dat alle deelnemers aan een groepsreis zich zo goed mogelijk thuis voelen in de groep.

Ter plaatse worden zij vaak bijgestaan door een aantal lokale gidsen. Zij zorgen niet alleen voor de 'local touch', maar houden zich vooral ook bezig met de praktische aspecten van het reisverloop. Hierdoor kan de reisleider zich volop wijden aan zijn of haar groep.

Word reisbegeleider bij ZuiDERHuiS

Vrijbuiters de met een oog voor veiligheid, praktische dromers, avonturiers die binnen de lijntjes kleuren en vrijgevochten zielen met een voorliefde voor structuur. De reisbegeleider: een beetje socioloog, psycholoog en antropoloog maar ook gewoon mens van vlees en bloed. Uiterst efficiënte diplomaten en tegelijkertijd ook uiterst warme mensen. Gedegen reisbegeleiders zijn onmisbaar voor het slagen van elke Zuiderhuis-groepsreis.

Opdat onze reizigers met een gerust gemoed de reis van hun leven kunnen aanvatten, laten ze in zowel voorbereiding als praktische uitvoering niets aan het toeval over. Bij Zuiderhuis werken we uitsluitend samen met bekwame begeleiders die onze bestemmingen door en door kennen. Allen verloren ze hun hart aan een specifiek land of regio. Met jaren ervaring op de teller leren ze je onze bestemmingen dan ook op een unieke en persoonlijke manier kennen.

Met hun aanstekelijk enthousiasme zijn ze cruciaal in het bevorderen van de groepssfeer, staan ze open voor vragen en opmerkingen en leiden ze onze groepsreizen met een glimlach in goede banen. Vaak worden ze bijgestaan door lokale gidsen, die zorgen voor een vleugje couleur locale en zich ter plaatse met de praktische aspecten van het reisverloop bezighouden. Daarnaast staan ze ook steeds open voor initiatieven en ideeën vanuit de groep. Zo bouw je samen stap voor stap aan een onvergetelijke vakantie.