Op zoek naar iets?

biker_boys_benji_jocke_waterval_ijslandreizen

Trek in het spoor van de Biker Boys naar IJsland

De Biker Boys belandden in IJsland met steun van Zuiderhuis. Ons 8-daagse selfdrive-programma in het zuiden van IJsland laat reizigers in de voetsporen stappen van de Biker Boys kennismaken met de fenomenale pracht van een van ’s werelds mooiste kustlijnen. Het unieke, door Zuiderhuis samengestelde dag-aan-dag routeboek geeft je een boel informatie over wandelingen, maar ook over voedingswinkels en benzinestations op je route.

Topfenomenen in een uitzonderlijk land

Tijdens de Biker Boys maakten de kijkers kennis met een paar van de mooiste plekjes en natuurdecors in het land van water, vuur en ijs. Zuiderhuis biedt je via het reisthema IJslandreizen een uitgebreid aanbod aan reismogelijkheden. Welkom in de geheimzinnige speeltuin van moeder natuur!

Een goede kennismaking is het  8-daage fly&drive-programma ‘Hoogtepunten met huurauto’, dat focust op de talrijke vulkanische fenomenen langs een van ’s werelds spectaculairste kustlijnen.

Na elke bocht verandert het landschap, waardoor je reis een aaneenschakeling is van hoogtepunten: indrukwekkende gletsjertongen, gletsjermeren met kolossale ijsbergen, het Blue Lagoon-meer, de Strokkur-geiser, de aswoestijn van Hekla, de Svartifoss-waterval, de papegaaiduikers op de basaltkliffen,…  Uiteraard ontbreekt de grootste ijskap Vatnajökull niet.

Logeren gebeurt in boerderijen volgens de B&B-formule, zodat je ook de typisch IJslandse sfeer kunt opsnuiven, en proeft van de IJslandse gastvrijheid

de_biker_boys_ijslandreizen