Op zoek naar iets?

TREK IN HET SPOOR VAN BIKER BOYS NAAR IJSLAND

  • de Biker Boys belandden in IJsland met steun van ZuiDERHuiS IJslandreizen, dè IJslandexpert van België
  • het 8-daagse fly&drive-programma in het zuiden van IJsland laat reizigers kennismaken met de fenomenale pracht van een van ’s werelds mooiste kustlijnen
  • het unieke, door ZuiDERHuiS IJslandreizen samengestelde dag-aan-dag routeboek geeft je een boel informatie over wandelingen, maar ook over voedingswinkels en benzinestations op je route

Tijdens de Biker Boys maakten de kijkers kennis met een paar van de mooiste plekjes en natuurdecors in het land van water, vuur en ijs.
ZuiDERHuiS IJslandreizen biedt je via het reisthema IJslandreizen een uitgebreid aanbod aan reismogelijkheden. Welkom in de geheimzinnige speeltuin van moeder natuur!

Topfenomenen in een uitzonderlijk land
Een goede kennismaking is het  8-daage fly&drive-programma ‘Hoogtepunten met huurauto’, dat focust op de talrijke vulkanische fenomenen langs een van ’s werelds spectaculairste kustlijnen.
Na elke bocht verandert het landschap, waardoor je reis een aaneenschakeling is van hoogtepunten: indrukwekkende gletsjertongen, gletsjermeren met kolossale ijsbergen, het Blue Lagoon-meer, de Strokkur-geiser, de aswoestijn van Hekla, de Svartifoss-waterval, de papegaaiduikers op de basaltkliffen,…  Uiteraard ontbreekt de grootste ijskap Vatnajökull niet.
Logeren gebeurt in boerderijen volgens de B&B-formule , zodat je ook de typisch IJslandse sfeer kunt opsnuiven, en proeft van de IJslandse gastvrijheid.

Prijs voor de 8-daagse reis met huurauto (prijs 2015): vanaf 1.200 per persoon
Surf voor meer info naar de hoogtepunten met huurauto 8 dagen

de_biker_boys_ijslandreizen