Op zoek naar iets?

ons aanbod zuiderhuis reizen

Onze specialisaties

Als reishuis voor actieve vakanties zijn we gespecialiseerd in fietsvakanties, wandelreizen, verre reizen, reizen naar IJsland en Lapland.

ZuiDERHuiS is een 100% Belgische reisorganisatie die reeds in de jaren '80 begon met het organiseren van bijzondere reizen naar de mooiste plekken op onze planeet.

Sinds 2014 bundelt ZuiDERHuiS de expertise van verschillende gespecialiseerde reismerken onder één dak, waaronder IJslandreizen, Fietsvakanties (voorheen Belgian Biking), Wereldreizen (voorheen Vreemde Kontinenten), Wandelreizen (voorheen Te Voet), Jongerenreizen (voorheen Explorado) en Laplandreizen.

Sinds de beginjaren dragen we kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel. Jaarlijks zijn we op pad om onze bestemmingen te bezoeken en nieuwe reisprogramma's samen te stellen. Steeds verrassend, steeds authentiek. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat ons persoonlijk advies en uitstekende service een meerwaarde bieden voor elke reiziger die op zoek is naar dat tikkeltje meer.

Ons gespecialiseerde aanbod groepsreizen en individuele arrangementen. Jouw individuele maatwerkreis stippelen wij uit op basis van jouw wensen, aangevuld met onze ervaring.

Reizen is op ontdekking gaan, verrast worden door het onbekende, zich bewust worden van de pracht van moeder natuur. Het is een passie die we graag met jou delen.

Maak een afspraak, kom naar ons reishuis en laat je inspireren!

 

ZuiDERHuiS Fietsvakanties

Fietsvakanties

20 jaar ervaring met het organiseren van fietsreizen en fietsvakanties... we durven ons dan ook de specialisten voor fietsvakanties in Europa te noemen. 

Ons aanbod is zeer divers: van recreatieve fietsvakanties voor levensgenieters tot sportieve fietstochten. Fiets je liever met een elektrische fiets, ook dat is mogelijk. En kijk zeker eens naar onze culinaire fietsvakanties, een zorgvuldige selectie van hotels en restaurants die je gastronomisch verwennen.
Daarnaast is er een apart luik met fietsvakanties voor gezinnen met kinderen en een aantal populaire citytrips met de fiets.

PUFFIN

IJslandreizen

Sinds meer dan 30 jaar organiseren we reizen naar IJsland en kennen we het eiland en zijn bewoners als geen ander.

Zowel in de winter als in de zomer organiseren we boeiende groepsreizen voor wie de IJslandse natuur écht wil beleven.

Voor wie een optimale vrijheid verkiest zijn onze individuele reizen perfect.
Je kan zelf je reisperiode bepalen of wijzigingen aanbrengen in onze voorbeeldreizen.

Zo ben je zeker van een reis volledig naar wens.

Jongerenreizen

Groepsreizen voor 20'ers en 30'ers

ZuiDERHuiS Jongerenreizen organiseert pittige reizen voor jongeren van 18 tot en met 35 jaar! Op een zeer avontuurlijke of originele manier de mooiste plekjes ter wereld verkennen, daar gaan we voor! 

ZuiDERHuiS Jongerenreizen is dé specialist in grensverleggend avontuur op elk niveau, met tal van mooie nieuwe bestemmingen binnen en buiten Europa. 

We bieden de beste prijzen: budgetvriendelijk en zonder addertjes onder het gras.

Bergtochten, sportieve trekkings, kampeerreizen, canyoning, actieve verre reizen over de hele wereld... kortom avontuur pur sang.

Laplandreizen - Scandinavië

Steeds meer mensen ontdekken de pracht van Noord-Europa. In de winter oefent vooral Lapland een groeiende aantrekkingskracht uit en biedt het een volwaardig alternatief voor de klassieke skivakantie. In de zomer zijn het vooral de indrukwekkende Noorse fjorden en fjells die tot de verbeelding spreken.

Of je nu graag individueel, liever in groep, met het gezin of met je bedrijf of vereniging naar Lapland of Noorwegen wil, je droomreis start hier. Onze specialisten verzorgen niet alleen de mooiste accommodaties en de spannendste avonturen voor jou ter plaatse, maar garanderen je ook de scherpste tarieven voor vluchten naar het noorden.

homepage_wandelschoenen_wandelreizen-zuiderhuis

Wandelreizen

ZuiDERHuiS Wandelreizen organiseert wandelreizen en wandelvakanties voor iedereen die er graag op uit trekt in de natuur.

Naast actieve groepsreizen in de mooiste berggebieden van Europa, bieden we een breed gamma aan individuele wandeltochten en verre reizen over de hele wereld.
Er is voor elk wat wils: wandelweekends, winterwandeltochten en langlaufvakanties, wandelreizen met vervoer van bagage, wandelarrangementen vanuit een vast verblijf, familievakanties, sportieve rugzaktrekkings en hooggebergtetochten...

wereldreizen_olifanten-afrika

Wereldreizen

ZuiDERHuiS Werelreizen specialiseert zich in het samenstellen van bijzondere reizen wereldwijd, in groep en op individuele basis.

We zoeken steeds opnieuw naar actieve reisbeleving en aparte reiservaringen in prachtige cultuur- & natuurbestemmingen. 

Sterke inhoudelijke programma’s en doordachte routes staan centraal.  
Welke reis je ook kiest: voor ons betekent een land verkennen, het beleven zoals het is, waarbij we respect tonen voor de lokale tradities en gewoonten.