Op zoek naar iets?

Familievakanties met zuiderhuis

Onze specialisaties

Zuiderhuis is een 100% Belgische reisorganisatie die reeds in de jaren '80 begon met het organiseren van bijzondere reizen naar de mooiste plekken op onze planeet.

Sinds 2014 bundelt Zuiderhuis de expertise van verschillende gespecialiseerde reismerken onder één dak, waaronder IJslandreizen, Fietsvakanties (voorheen Belgian Biking), Wereldreizen (voorheen Vreemde Kontinenten), Wandelreizen (voorheen Te Voet), Jongerenreizen (voorheen Explorado) en Laplandreizen.

Sinds de beginjaren dragen we kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel. Jaarlijks zijn we op pad om onze bestemmingen te bezoeken en nieuwe reisprogramma's samen te stellen. Steeds verrassend, steeds authentiek. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat ons persoonlijk advies en uitstekende service een meerwaarde bieden voor elke reiziger die op zoek is naar dat tikkeltje meer.

Ons gespecialiseerde aanbod groepsreizen en individuele arrangementen. Jouw individuele maatwerkreis stippelen wij uit op basis van jouw wensen, aangevuld met onze ervaring. Reizen is op ontdekking gaan, verrast worden door het onbekende, zich bewust worden van de pracht van moeder natuur. Het is een passie die we graag met jou delen.

Maak een afspraak, kom naar ons reishuis en laat je inspireren!

 

Oost-Jutland

Fietsvakanties

Ons ruim aanbod fietsvakanties binnen Europa komt tegemoet aan elke soort fietsfanaat, van e-bike enthousiasteling tot geoefende heuvelheld. Zowel op dichtbijbestemmingen als in de verste uithoeken van ons continent bieden we fietsvakanties voor elk niveau aan.
Papegaaiduikers

IJslandreizen

Nergens ter wereld is de aarde zo buitenaards als op IJsland. Zowel in de zomer als de winter organiseren we groepsreizen en individuele reizen naar IJsland en Groenland. In ons aanbod vind je sportieve rugzaktrekkings en sneeuwschoentochten terug, maar ook comfortabele autorondreizen voor wie wat meer gemak verkiest.
Rendier

Laplandreizen - Scandinavië

Sinds 2010 houdt het Hoge Noorden ons stevig in zijn greep en dat gevoel delen we maar al te graag met onze reizigers. Centraal in onze filosofie staat terreinkennis. Zo kan je als reiziger met een gerust gemoed op vakantie en kunnen wij voor iedereen de juiste bestemming en reisformule op maat uitwerken.
voorjaarsreizen Zuiderhuis Wandelreizen

Wandelreizen

Ons omvangrijk aanbod wandelreizen, zowel individueel als in groep, komt tegemoet aan zowat elke wandelwens. Zowel binnen Europa als ver daarbuiten bieden we het hele jaar door tochten met bagagevervoer, tochten vanuit een vast verblijf en uitdagende rugzaktrekkings aan.
madagaskar_vrouwen_uit_venster

Wereldreizen

Op meer dan 40 bestemmingen wereldwijd organiseren we natuurreizen, cultuurreizen, safari’s, rugzaktrekkings, poolexpedities en woestijnreizen, zowel in groep als individueel. Op elke bestemming waar we aanwezig zijn werken onze experts met veel plezier samen met jou je droomtraject op maat uit.