Op zoek naar iets?

ons aanbod zuiderhuis reizen

Onze specialisaties

Als reishuis voor actieve vakanties zijn we gespecialiseerd in fietsvakanties, wandelreizen, verre reizen, reizen naar IJsland en Lapland.

ZuiDERHuiS is een 100% Belgische reisorganisatie die reeds in de jaren '80 begon met het organiseren van bijzondere reizen naar de mooiste plekken op onze planeet.

Sinds 2014 bundelt ZuiDERHuiS de expertise van verschillende gespecialiseerde reismerken onder één dak, waaronder IJslandreizen, Fietsvakanties (voorheen Belgian Biking), Wereldreizen (voorheen Vreemde Kontinenten), Wandelreizen (voorheen Te Voet), Jongerenreizen (voorheen Explorado) en Laplandreizen.

Sinds de beginjaren dragen we kwaliteit, kleinschaligheid en expertise hoog in het vaandel. Jaarlijks zijn we op pad om onze bestemmingen te bezoeken en nieuwe reisprogramma's samen te stellen. Steeds verrassend, steeds authentiek. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat ons persoonlijk advies en uitstekende service een meerwaarde bieden voor elke reiziger die op zoek is naar dat tikkeltje meer.

Ons gespecialiseerde aanbod groepsreizen en individuele arrangementen. Jouw individuele maatwerkreis stippelen wij uit op basis van jouw wensen, aangevuld met onze ervaring.

Reizen is op ontdekking gaan, verrast worden door het onbekende, zich bewust worden van de pracht van moeder natuur. Het is een passie die we graag met jou delen.

Maak een afspraak, kom naar ons reishuis en laat je inspireren!

 

Laplandreizen - Scandinavië

Steeds meer mensen ontdekken de pracht van Noord-Europa. In de winter oefent vooral Lapland een groeiende aantrekkingskracht uit en biedt het een volwaardig alternatief voor de klassieke skivakantie. In de zomer zijn het vooral de indrukwekkende Noorse fjorden en fjells die tot de verbeelding spreken.

Of je nu graag individueel, liever in groep, met het gezin of met je bedrijf of vereniging naar Lapland of Noorwegen wil, je droomreis start hier. Onze specialisten verzorgen niet alleen de mooiste accommodaties en de spannendste avonturen voor jou ter plaatse, maar garanderen je ook de scherpste tarieven voor vluchten naar het noorden.