Op zoek naar iets?

Tanzania fotolia 1

Serengeti verkozen tot mooiste nationaal park in Afrika!

Voor het derde jaar op rij is de Serengeti in Tanzania verkozen tot het mooiste nationaal park van Afrika. De verkiezing is het resultaat van een gedetailleerde analyse van 1400 safari-recensies van reizigers uit 72 verschillende landen én 1000 recensies van experts, waaronder gerenommeerde tour operators en auteurs van Lonely Planet, Rough Guides, Bradt en Footprint.

Serengeti heeft het voordeel een all year round bestemming te zijn. Het droge seizoen van half mei tot eind oktober is de uitgelezen periode voor het spotten van leeuwen, luipaarden en cheetahs of om de grote migratie de Mara rivier te zien oversteken. Van december tot maart is het kalverseizoen. Je vindt de anderhalf miljoen zebra’s en gnoes terug in Zuid-Serengeti waar ze hun jongen werpen. Eind maart trekt de migratie, met een bonte verzameling roofdieren in haar kielzog, langzaam noordwaarts. En dan hebben we het nog niet over de schitterende landschappen gehad die recht uit The Lion King lijken te komen...

Met Steven Andries heeft Zuiderhuis een echte Tanzania-expert in huis die je in eender welk seizoen een fantastische wildlife ervaring garandeert. Voeg daar een vleugje couleur local en een parelwit strand in Zanzibar, Pemba of Mafia aan toe en je hebt een reis die voor eeuwig en altijd in je geheugen gegrift staat.

Tanzania wint aan populariteit en het aanbod aan accommodaties is beperkt. Wees er dus op tijd bij en vraag een offerte op maat!

 

Tanzania fotolia 1